1 jaar Verenigingsondersteuning Rabobank

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het is alweer een jaar geleden dat tafeltennisvereniging SVE als één van de acht Utrechtse sportverenigingen werd uitverkoren om ondersteund te worden door de Rabobank Utrecht. We waren en zijn hier ontzettend blij mee en zetten dankzij de steun van de Rabobank grote stappen voorwaarts. Onlangs hebben de betrokken sportverenigingen samen met de Rabobank teruggeblikt op het eerste jaar verenigingsondersteuning.

 

Tafeltennis in Utrecht

Tafeltennis is in Utrecht geen bekende sport. Toch is SVE één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland. Dat komt vooral door de groei in de laatste 3 jaar. We zijn door allerlei initatieven van 180 naar meer dan 250 leden gegroeid, wat veel uitdagingen met zich meebrengt. De hulp van Rabobank kwam dan ook als geroepen. Tafeltennisvereniging SVE werkt samen met Rabobank aan een gezonde en duurzame vereniging, waar gemotiveerde vrijwilligers een belangrijke rol vervullen. Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden aan verenigingen zoals Tafeltennisvereniging SVE, omdat ze begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. De afgelopen maanden heeft SVE met Rabobank met name hard gewerkt aan het beter neerzetten van de vrijwilligersorganisatie en het werven van nieuwe vrijwilligers.

Op uitnodiging van de Rabobank Utrecht kwamen zeven van de acht verenigingen die ondersteund worden een avond samen, om terug te blikken op de ondersteuning van het eerste jaar. Het bestuur van SVE ontving de uitnodiging helaas laat door mailproblemen en was verhinderd vanwege vakantie of werk. Gelukkig waren topvrijwilligers Marco en Jan bereid SVE te vertegenwoordigen. Van de mooie avond werd deze video gemaakt, met bijdrage van Marco en Jan.

https://www.youtube.com/watch?v=kaDqGMAXaTU&feature=youtu.be

Jasper Graaff1 jaar Verenigingsondersteuning Rabobank

Laat een reactie achter