SVE glijdt door naar de Bekerfinale!

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door Timeas – In tafeltenniscentrum Hilversum was Vlug en Vaardig 1 donderdag gastheer van de halve finale van de Bekercompetitie 2016 tegen SVE 2. Tegelijkertijd ontving Hilversum 1 VTV 1 voor de strijd om het andere finaleticket, wat er voor zorgde dat er een heus bekerevenement plaatsvond. Door de weerssituatie waren de omstandigheden in de zaal enigszins lastig om in te spelen. De natte en glibberige zaal zorgde echter niet voor minder spektakel. In tegendeel: het in groten getale toegestroomde publiek kon genieten van enorm spannende potten en op zijn tijd spectaculaire rally’s.

Vlug en Vaardig trad aan met Arnoud Meijer, Chris van Ouwenkerk, Patrik Roest en Monny van Doorn. Daar stelde SVE Jacob, Sean, Jan M en Timeas tegenover. Wissels Wilfred, Maurice en Ruben mochten gespannen vanaf de zijlijn toekijken. De start van de wedstrijd verliep wat stroef voor SVE doordat Jacob en Sean tegen respectievelijk Arnoud en Chris hun eerste pot verloren. Daarna konden Jan en Timeas tegen Patrik en Monny de stand gelukkig weer gelijk trekken. De dubbels werden verdeeld, wat een 3-3 tussenstand opleverde. Na de dubbels kon SVE een eerste gat slaan doordat Jacob van Chris won en Sean van Patrik; 3-5! Met de gedurende de avond steeds verder groeiende supportersschare van SVE, die de geweldige sfeer en ambiance nog eens extra vergrootte, groeide ook het zelfvertrouwen van SVE 2. De 2 punten voorsprong bleven behouden en op een voorsprong van 5-7 wisten zowel Timeas (tegen Chris) als Jan (tegen Arnoud) hun potten te winnen, waardoor er nog slechts 1 punt nodig was voor een finaleplaats. Zaak voor Jacob was dit punt te harken tegen Monny. Al harkend kwam Jacob geen moment in de problemen en werd de droom een feit: SVE 2 NAAR DE FINALE VAN DE BEKER!

Doordat 3-voudig bekerwinnaar en verliezend finalist van vorig jaar VTV 1 op de andere tafels met 10-6 won van Hilversum 1, zal op vrijdag 1 juli de finale gespeeld worden in Nieuwegein.

Het hele team van SVE 2 wil bij deze alle meegereisde supporters (van zowel SVE als niet SVE ) bedanken voor hun geweldige inzet, massale steun en hun blijvend enthousiasme! Dat was werkelijk waar geweldig! Tevens ook VEV en Hilversum bedankt voor de organisatie van dit mooie halve finale-evenement. Misschien iets om vast te houden voor komende edities van de beker?

Rest alleen nog een ieder uit te nodigen voor de grote finale van volgende week in Nieuwegein. Kan SVE na het behalen van deze historische finaleplaats ook voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging de Beker mee naar huis nemen? Schroom niet om opnieuw in groten getale toe te stromen; vrijdag 1 juli, 20:15 uur, Helmkruid 9 Nieuwegein.

Jasper GraaffSVE glijdt door naar de Bekerfinale!

Laat een reactie achter