2e Super Saturday

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Aanstaande is het weer zover: de Super Saturday. De tweede Super Saturday van het seizoen kent een druk schema met maar liefst zeven thuisspelende teams. Veel toptafeltennis dus bij SVE, met aansluitend een voor ieder toegankelijke gezamenlijke maaltijd en een gezellige (borrel)avond. Hieronder een overzicht van de wedstrijden.

Om 15.00 uur trappen Jeugd 1 en 2 af met hun wedstrijden. Jeugd 1 speelt in Landelijk A tegen nummer laatst Taveba. Een uitgelegen mogelijkheid dus om de leidende positie die SVE in de poule momenteel deelt met Middelburg, te versterken.  Jeugd 2 speelt in hun uiterst spannende poule (verschil tussen de koplopers en de nummer 5 is slechts 5 punten) tegen Over ’t Net 1, één van de koplopers. Als SVE nog mee wil doen om het kampioenschap zullen ze moeten winnen.

Om 16.00 uur beginnen de seniorenteams met hun wedstrijden. Heren 1 speelt tegen nummer laatst SKF. Als SVE nog kans wil maken op handhaving zal er heel dik gewonnen moeten worden. Dames 1 is voorlopig de verrassende nummer 2 in de poule en speelt zaterdag tegen nummer 3 Taverzo. SVE 2 deelt de 5e plaats in de poule met TT Nijmegen en zaterdag spelen ze tegen elkaar. SVE 3 staat 3e en ontvangt de ongenaakbare koploper Shot ’65 (29 punten uit 3). Dat wordt hopen op een puntje. Als kers op de taart speelt SVO 1 (in de volksmond SVE 2 genoemd) tegen De Brug uit Apeldoorn.

Een heerlijk drukke dag met veel mooie wedstrijden en een ongetwijfeld gezellige sfeer. Kom je ook?

Jasper Graaff2e Super Saturday

Laat een reactie achter