Inschrijving zomertraining geopend

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

In iets kleinere vorm dan vorig jaar, maar ook in zomer van 2019 kan er doorgetraind worden bij SVE. Tijdens de zomerstop kan er door leden én niet-leden tegen een kleine bijdrage elke maandagavond in juli worden getraind bij SVE onder begeleiding van Maurice Schulte. Schrijf je snel in want er is beperkt plek en de 1e training is al op 15 juli!

Net als vorig jaar kan er (een deel van) de zomer doorgetraind worden bij SVE. Op de woensdag en donderdag kan er zoals gebruikelijk in de zomer vrij gespeeld worden. Op maandag wordt er training gegeven, op 15, 22 en 29 juli. Deze worden verzorgd door Maurice Schulte.

De trainingen staan open voor alle niveaus en leeftijden, van 6e klasse tot Landelijk, van jeugd tot 50+. Voor de trainingen vragen we een kleine kostendekkende bijdrage. Voor SVE-leden is dit 5 euro per training, niet-leden betalen 6 euro per training.

Aan de hand van het aantal aanmeldingen en het niveau maken we 1 of meerdere groepen. Per groep kunnen er maximaal 24 spelers meedoen.

Op 15 en 22 juli zijn er 2 groepen
– 19.00 – 20.15 (alle beginners)
– 20.30 – 21.45 (overige deelnemers)

Op 29 juli 1 is er een groep van 20.30 – 21.45 uur (alle deelnemers)

Meld je hier aan voor de zomertrainingen.

Wouter DuboisInschrijving zomertraining geopend

Laat een reactie achter