Logo van tafeltennisvereniging SVE

Glas/plastic en Makro spullen opruimen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

Nu het nieuwe seizoen weer gaat beginnen, wordt het bij de bar ook weer drukker! Zoals al eerder gemeld, zoeken we leden die af en toe glas/plastic willen weggooien, en de spullen van de Makro willen opruimen. Er hebben zich niet genoeg mensen gemeld om een roulatiesysteem te maken, en daarom hebben we ervoor gekozen om een rooster te maken voor alle competitiespelende teams. Op deze manier draagt elk team ongeveer 1 tot 2 keer per seizoen bij.

Plastic/glas opruimen

Bij SVE wordt afval gescheiden, en plastic en glas moeten beide in containers weggegooid worden. Al het plastic en glas wordt in vuilniszakken in het hok bij de entree neergezet, dus de vuilniszakken die hier staan moeten weggegooid worden. Is het hok dicht? Vraag dan even aan iemand van de barcommissie of het bestuur om het hok open te maken.

Makro

Elke dinsdag worden de spullen van de Makro (drank en eten) geleverd. Dit komt in de keuken te staan, maar alles moet nog op de juiste plek gezet worden. Is de keuken nog dicht of weet je niet waar de spullen moeten? Vraag dan even aan iemand van de barcommissie of van het bestuur om de keuken open te maken en te helpen.

Het rooster staat vanaf deze week op de website van SVE (de komende week is heren 1 verantwoordelijk voor de Makro, heren 11 voor glas/plastic). Iedereen krijgt in de week zelf een herinneringsmailtje; spreek met je team af wie het gaat doen. Kan je hele team die week niet? Regel dan zelf vervanging. Het kost maar 5 minuutjes, maar het is fijn als het elke week gedaan wordt en niet altijd door dezelfde persoon gedaan wordt.

Sta je niet in het rooster, maar wil je ook helpen? Mail dan naar vcttvsve@gmail.com. Alvast bedankt!

Wouter DuboisGlas/plastic en Makro spullen opruimen

Laat een reactie achter