Nieuwsbrief september

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het tafeltennisseizoen is weer begonnen!
Op zaterdag 31 augustus hebben wij het nieuwe seizoen bij SVE weer ingeluid met de traditionele Open Utrechtse Kampioenschappen. Het was een supergeslaagde dag, met veel enthousiaste deelnemers uit het hele land. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt vanuit onder andere de Evenementencommissie en de Barcommissie!

Afgelopen zaterdag is de competitie begonnen. Onze jeugdspelers trapten af met een uitwedstrijd. Deze week beginnen ook alle seniorenteams aan de competitie. Succes en veel plezier allemaal. In deze nieuwsbrief verder aandacht voor de werkzaamheden op ons sportpark, de werving van nieuwe leden en de renovatie van het gebouw.

 

 

Werving nieuwe leden

Na de zomer hebben we bij SVE traditioneel veel nieuwe/potentiële leden over de vloer. Daarnaast houden we deze maand een grote wervingsactie. Op zondag 22 september organiseren we van 14.00 uur – 17.00 uur een Open Dag, waar jullie ook allemaal van harte welkom zijn. Daarnaast organiseren naar voorbeeld van TTV Rijnsoever dit najaar een kennismakingscursus voor kinderen, op 6 zaterdagochtenden vanaf zaterdag 28 september. Om de Open Dag en de kennismakingscursus te promoten worden er vanaf aanstaande zaterdag 30.000 flyers verspreid in een straal van 2 kilometer rondom SVE. Tegelijkertijd lanceren we een advertentie op Facebook en er zijn artikelen ingestuurd naar De Oud Utrechter en het Stadsblad, die hopelijk geplaatst worden.

De kans is dus groot dat we de komende tijd veel nieuwe gezichten gaan zien bij SVE. We hopen vooral op groei bij de jeugd, 50+ en paragroep, maar iedereen is welkom. Laten we er de komende maanden weer met z’n allen voor zorgen dat de nieuwelingen zich welkom voelen bij SVE, dat ze hartelijk ontvangen worden en iemand hebben om een balletje mee te slaan!

Werkzaamheden parkeerplaats

Jullie hebben het vast al gemerkt, maar er worden momenteel werkzaamheden verricht op het sportpark. De komende maanden wordt de openbare ruimte van het sportpark gerenoveerd. Uiteindelijk komen er o.a. flink wat meer parkeerplaatsen en een betere ruimte voor fietsenstalling. Daarnaast wordt meteen de rolstoelhelling van ons gebouw aangepakt. De helling is namelijk te steil volgens de officiële voorschriften. De gemeente zorgt er tijdens de werkzaamheden voor dat er een nieuwe, minder steile helling voorlangs ons gebouw komt.

De komende tijd zullen we overlast blijven houden van de werkzaamheden; er zullen vooral veel minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Bij deze daarom de nadrukkelijke oproep hier rekening mee te houden en niet met de auto naar SVE te komen als dit niet strikt noodzakelijk is. Kom je wel met de auto, houd er dan rekening mee dat je niet op het sportpark zelf kan parkeren.

Stand van zaken renovatie gebouw

De plannen voor de renovatie van het gebouw zijn nu volledig doorgerekend. Op korte termijn gaan we met de renovatiecommissie om tafel om te beslissen of we het hele plan uit willen voeren, of dat we bepaalde onderdelen achterwege laten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die vooralsnog gepland staat voor maandag 21 oktober, praten we jullie uitvoerig bij. Het zal wellicht te kort dag zijn om al goedkeuring te vragen voor het hele plan incl. de financiering. In dat geval zullen we op een later moment nog een extra ALV beleggen.

Tot snel bij SVE!

Ron van der MaarelNieuwsbrief september

Laat een reactie achter