3e Zomeravondcompetitie door Utrechtse verenigingen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De Utrechtse tafeltennisverenigingen SVE, UTTC en SVO slaan ook deze zomer de handen ineen voor de organisatie van de 3e Zomeravondcompetitie. Vijf meerkampavonden om je wedstrijdritme te behouden of juist terug te krijgen. Elke avond worden meerkampen van 6 spelers gespeeld op maximaal 10 tafels, oftewel maximaal 60 deelnemers.

Er wordt getracht iedere deelnemer zoveel mogelijk op zijn eigen niveau uit te laten komen. Er worden dus meerkampen gemaakt gebaseerd op het niveau van de deelnemers; A-meerkamp, B-meerkamp etc. De winnaar van elke meerkamp krijgt een prijsje, maar iedere deelnemer verzamelt ook punten voor het klassement. Daarbij maakt het niet uit in welke meerkamp je uitkomt: de winnaar van de A-meerkamp krijgt evenveel punten als de winnaar van de D-meerkamp. Iedereen kan dus het eindklassement winnen en daarmee de winnaarscheque van 75 euro!

Deelname kost 3 euro per avond, te betalen ter plekke. Je kunt je inschrijven door te mailen (je naam, vereniging en ELO-rating) naar tafeltennis.utrecht@gmail.com. Wees er snel bij, want een aantal avonden zit al bijna vol. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur, dus je moet uiterlijk 19.15 uur aanwezig zijn. De speelavonden zijn als volgt:

  1. Dinsdag 4 juli bij SVO
  2. Vrijdag 14 juli bij SVE
  3. Vrijdag 21 juli bij UTTC
  4. Vrijdag 4 augustus bij SVE
  5. Vrijdag 11 augustus bij UTTC
Jasper Graaff3e Zomeravondcompetitie door Utrechtse verenigingen

Laat een reactie achter