Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Geslaagde opening – Pingpongbaas app voor reserveringen | 1

Geslaagde heropening

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Wat een geslaagde dag was het op 1 juli !

In de middag trapte de 50+ groep de heropening af en in de avond waren er twee volle groepen met 18 spelers. Iedereen was zichtbaar blij om weer een balletje te kunnen slaan!

We hebben daarbij extra goed nieuws. Dombo mag weer gaan bridgen (valt ook onder binnensport) en dus zijn we ook elke donderdagavond weer geopend. Ik zet zo de activiteit in de Club App, zodat jullie een plekje kunnen reserveren voor vanavond. Maximaal 18 spelers.

 

Pingpongbaas App voor reserveringen

Vanaf volgende week kunnen de avondtrainingen alleen nog gereserveerd worden via de Pingpongbaas App. Voor de 50+ groepen blijven we met de Club App werken, totdat het met Pingpongbaas ook mogelijk wordt zonder app te reserveren.

Je kunt de Pingpongbaas app alvast hier downloaden:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.sportunity.sportcredits.pingpongbaas

iOS: https://apps.apple.com/nl/app/pingpongbaas/id1380730952

Als je de app gedownload hebt moet je een account aanmaken. Vervolgens kan je met de knop “reserveer een tafel” zoeken naar ’tafeltennisvereniging SVE’. Daar kan je dan vanaf dit weekend een tafel reserveren voor de verschillende avonden. Het is nog wachten op een update van de app die het mogelijk maakt per persoon te reserveren. Nu kan dat alleen nog in duo’s.

Let op: je mag vanwege de beperkte capaciteit alleen een plekje reserveren voor één sessie op de woensdagavond.

Ron van der Maarel

Laat een reactie achter