50+ leden sluiten af met toernooi

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Sinds enkele jaren kan er bij SVE overdag voor een gereduceerd tarief worden getafeltennist. Deze ’50+ leden’ sluiten het jaar traditioneel af met een onderling toernooi, borrel en maaltijd. Zo ook vorige week!

Afgelopen najaar werd het 50+ tafeltennis uitgebreid naar de maandagochtend. Sindsdien hebben we veel nieuwe leden mogen ontmoeten. De afgelopen maanden speelden er gemiddeld zo’n 16 mannen en vrouwen op de maandagochtend en zo’n 24 op de woensdagmiddag. Aan het afsluitende toernooi namen vorige week 22 leden deel.

Het deelnemersveld werd dit jaar voor het eerst opgedeeld in verschillende klasses. In klasse 3 wist Wim van Leeuwen te winnen en in klasse 2 was het Ton Kervel die met de eer aan de haal ging. In klasse 1 wist Jeroen de Groot net als in 2015 te winnen.  In de finale versloeg hij Mohamad Soudag. Jeroen mag zich dus weer een jaar lang de officieuze ’50+ clubkampioen’ noemen.

Na afloop van het toernooi bleef het nog lang gezellig. Er werd geborreld en gekletst en daarna genoten van een heerlijke maaltijd bereid door Lauri.

Na de zomer gaat het overdagtafeltennis weer door voor het zesde jaar. We breiden dan opnieuw uit, want voortaan kan er ook op de vrijdag gespeeld worden! We hopen dan ook weer veel nieuwe leden te mogen begroeten.

Jasper Graaff50+ leden sluiten af met toernooi

Laat een reactie achter