In 2012 is tafeltennisvereniging SVE gestart met een nieuw initiatief: 50+ tafeltennis overdag. SVE wil zo haar steentje bijdragen aan het fit houden en samenbrengen van 50 plussers in Utrecht.

Het succes is overweldigend. Omdat er steeds meer leden bijkwamen is in 2016 begonnen met een extra speelmogelijkheid op de maandagochtend en in 2017 op de vrijdagochtend. Dat de deelnemers erg enthousiast zijn, blijkt wel uit het feit dat een deel van de groep aangaf graag echte training te willen krijgen. Er is daarom een trainer aangesteld om een uur training te geven op de woensdag. Met behulp van onze enthousiaste gastheer Ad krijgen de 50 plussers ook voldoende gelegenheid om na het tafeltennissen gezellig een borrel, kopje koffie of glas fris te drinken en met elkaar aan de praat te raken.

Het 50+ tafeltennis is al eens op TV geweest. De reportage die op de regionale zender Ustad is uitgezonden kan je hieronder terugkijken.

 

Ben jij 50+ en lijkt het je ook wat om op de maandag- en/of vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur en/of de woensdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur  gezellig een balletje te slaan met enthousiaste leeftijdsgenoten? Schroom dan niet en kom langs op de Loevenhoutsedijk 4. De eerste drie keer zijn gratis, daarna kost een jaarabonnement slechts 120 euro (er kan ook betaald worden met de U-pas).

Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@ttvsve.nl of bel met Ron van der Maarel 06 – 282 43 120. Meteen al lid worden? Onderstaand vind je het inschrijfformulier.

De verschillende lidmaatschappen:

  • Seniorlid, competitiegerechtigd: 221 euro*
  • Seniorlid, trainen en vrij spelen: 168 euro
  • Jeugdlid, competitiegerechtigd: 181 euro*
  • Jeugdlid, trainen en vrij spelen: 146 euro
  • 50+ (alleen maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend):  120 euro
  • Tafeltennissers met een beperking (alleen op dinsdagmiddag): 105 euro
  • Donateur: 45 euro

  Deze bedragen gelden met ingang van 01-07-2020. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5.

* Competitiespelers zijn verplicht een clubshirt aan te schaffen á 25 euro. Dit betreft een teampolo van het merk Adidas.


U-PAS

U-pas houders  kunnen het budget van de U-pas gebruiken om de contributie (gedeeltelijk) te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen de contributie volledig betalen met het budget. Boven de 18 jaar is het budget beperkt tot 120 euro.

U-pas aanvragen U-pas aanvragen

De jaarcontributie is vooruit verschuldigd. Via ClubCollect kan je de contributie tegen een kleine toeslag in termijnen betalen. Als je gedurende het jaar lid wordt, zal de contributie naar evenredigheid worden berekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, opzeggen kan per half jaar. Opzeggingen moeten dan ook vóór 31 december of 30 juni ontvangen zijn.

 • De jaarcontributie is inclusief de bondscontributie, deze wordt door SVE afgedragen aan de Nederlandse Tafeltennisbond.
 • Jeugdlid ben je als je op 1 juli van het huidige kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt.

Contributie betalen via ClubCollect
SVE maakt gebruik van ClubCollect, een geautomatiseerd systeem voor de inning van de contributie. ClubCollect (www.clubcollect.nl) is een stichting die tegen een kleine vergoeding de contributie int voor verenigingen. Nadat je bent aangemeld als lid ontvang je via e-mail een betaalverzoek van ClubCollect. Je contributie kan je via de instructies in de e-mail heel makkelijk betalen via iDeal of automatisch incasso. Ook kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Afhankelijk van het aantal termijnen en het bedrag van de contributie dat je moet betalen kost het betalen in termijnen wel 4 tot 12 euro per jaar extra. Meer informatie over ClubCollect vind je hier: www.ttvsve.nl/clubcollect.

Privacy Policy

Tafeltennisvereniging SVE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy SVE.docx geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Jasper Graaff50+ tafeltennis