In 2012 is tafeltennisvereniging SVE gestart met een nieuw initiatief: 50+ tafeltennis overdag. SVE wil zo haar steentje bijdragen aan het fit houden en samenbrengen van 50 plussers in Utrecht.

Het succes is overweldigend. Omdat er steeds meer leden bijkwamen is in 2016 begonnen met een extra speelmogelijkheid op de maandagochtend en in 2017 op de vrijdagochtend. Dat de deelnemers erg enthousiast zijn, blijkt wel uit het feit dat een deel van de groep aangaf graag echte training te willen krijgen. Er is daarom een trainer aangesteld om een uur training te geven op de woensdag. Met behulp van onze enthousiaste gastheer Ad krijgen de 50 plussers ook voldoende gelegenheid om na het tafeltennissen gezellig een borrel, kopje koffie of glas fris te drinken en met elkaar aan de praat te raken.

Het 50+ tafeltennis is al eens op TV geweest. De reportage die op de regionale zender Ustad is uitgezonden kan je hieronder terugkijken.

Ben jij 50+ en lijkt het je ook wat om op de maandag- en/of vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur en/of de woensdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur  gezellig een balletje te slaan met enthousiaste leeftijdsgenoten? Schroom dan niet en kom langs op de Loevenhoutsedijk 4. De eerste drie keer zijn gratis, daarna kost een jaarabonnement slechts 98 euro (er kan ook betaald worden met de U-pas).Voor meer info of vragen, bel tijdens openingstijden naar 030 2616970, kom langs of mail naar info@ttvsve.nl.

Jasper Graaff50+ tafeltennis