[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Actief uitje in Utrecht

Bent u op zoek naar een actief uitje in Utrecht? Dan bent u bij Tafeltennisvereniging SVE helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een gezellige vereniging, waarbij zowel ruimte is voor prestatiesport als voor de fanatieke recreant. Ook als u geen lid bent willen we u graag kennis laten maken met het tafeltennissen. Door middel van verschillende toernooien en clinics kunt u samen met vrienden of collega’s bij ons terecht voor een potje tafeltennis.

Over ons

Tafeltennis: een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden en dat is terug te zien bij tafeltennisvereniging SVE. Wij hebben leden die in leeftijd variëren van 6 tot 80 jaar en bieden iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te spelen. Zo draaien onze hoge teams volop mee in de landelijke divisies, terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt. Al onze teams trainen doordeweeks en krijgen daarbij leiding van gekwalificeerde trainers. In het weekend zijn er competitiewedstrijden, toernooien en verschillende evenementen.

Mogelijkheden bij Tafeltennisvereniging SVE

Niet alleen voor de individu zijn er bij Tafeltennisvereniging SVE vele mogelijkheden, maar ook bedrijven en groepen die op zoek naar een actief uitje in Utrecht hebben wij veel te bieden. Zo organiseren wij ieder jaar de Utrechtse bedrijfskampioenschappen. Dit toernooi is niet alleen zeer geschikt als bedrijfsuitje, het is daarnaast ook een uitstekende kans om te netwerken en te borrelen.

Bent u nog niet toe aan een tafeltennistoernooi of bent u voor een vriendengroep op zoek naar een leuk uitje? Dan organiseren wij ook graag een tafeltennis clinic op maat. Tijdens deze clinic krijgt u een training door één van onze gecertificeerde SVE trainers en wordt er een klein toernooi gehouden. Achteraf kunt u nog genieten van een hapje en drankje om de dag gezellig met elkaar af te sluiten.

Plan een actief uitje in Utrecht!

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor een actief uitje in Utrecht, maar kunt u ook bij ons als lid komen tafeltennissen. Zowel de beginnende als gevorderde tafeltennisser kan lid worden bij tafeltennisvereniging SVE. Benieuwd of dit ook iets voor u is? Kom dan gerust eens langs om een keer mee te trainen. Voor meer informatie over de trainingen of over een actief uitje in Utrecht kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 030 – 26 16 970 of stuur een mail naar info@ttvsve.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie en antwoorden op uw vragen!

Contact

[/vc_column] [vc_column width=”1/3″ style=”margin-top:40px;”]

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Contactinformatie

  ttvsve.nl
  Lidmaatschap: penningmeester@ttvsve.nl
  Competitie: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl
  Zaalverhuur: r.b.j.bod@planet.nl
  Evenementen: svetoernooien@hotmail.com
  Algemeen: info@ttvsve.nlTelefoon: (vanaf 19.30 uur op werkdagen):
  030 – 2616970Buiten openingstijden en alleen bij spoed:
  030 – 2761572

  Bezoekadres: Loevenhoutsedijk 4
  3552 XE Utrecht
  Postadres: Pieter Nieuwlandstraat 26B
  NL

  3514 HJ Utrecht

  [/vc_column] [/vc_row]
  Ron van der MaarelActief uitje in Utrecht