AH Sportactie loopt als een speer bij SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Vorig jaar deed SVE mee aan de pilot van de AH Sportactie. De ervaringen waren toen al goed, maar dit jaar willen we het beter doen. In tegenstelling tot vorig jaar is de Sportactie dit jaar landelijk uitgerold en dat lijkt voor meer belangstelling te zorgen. De inschrijvingen bij SVE lopen in ieder geval als een speer!

Vanaf begin september kunnen er zegels gespaard worden waarmee er gratis gesport kan worden bij allerlei sportaanbieder. Het is duidelijk dat de zegelboekjes vol beginnen te raken, want de afgelopen week zijn de inschrijvingen op stoom gekomen. In een paar dagen tijd zijn we van 21 naar 40 inschrijvingen gegaan! Deze week krijgen we elke dag nieuwe gezichten over de vloer die kennis komen maken met SVE. Super gaaf! We gaan uiteraard ons best doen alle nieuwelingen een leuke en sportieve ervaring te laten beleven. Hopelijk zijn we ze daarna vaker terug.

Inschrijven voor de sportactiviteiten bij SVE (er zijn aparte activiteiten voor kinderen, volwassenen, vrouwen, 50 plussers en sporters met een beperking) kan via www.ahsportactie.nl.

Jasper GraaffAH Sportactie loopt als een speer bij SVE

Laat een reactie achter