Almeerspin winnaar bij gelijkspel VTV 2 – SVE 3

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag stond de kraker VTV 2 – SVE 3 op het programma. Voorafgaand aan het seizoen werden deze twee teams getipt als kampioenskandidaten, maar de afgelopen weken profileert Almeerspin zich steeds nadrukkelijker als het te kloppen team. VTV en SVE stonden vrijdag dan ook onder druk, aangezien Almeerspin op maandag al met 9-1 had gewonnen van UTTC.

Aangezien Wai Jor moest werken, Sean een feest had en Peter zich nog steeds niet goed voelt, werd Remco Haring ingevlogen als invaller. Hij beloofde ons dat hij er 100% zeker drie zou winnen. Dat liep net iets anders, maar dat mag geen schande heten. In zijn eerste wedstrijd van de avond moest hij namelijk in een bij vlagen hoogwaardige pot zijn meerdere erkennen in de Nieuwegeinse kopman Jorgen Verberne. Ook de tweede wedstrijd van Remco, tegen Marco Langerak, ging in vijf games, maar ditmaal bleef hij wel aan de goede kant van de score. Daarnaast was het dubbel de enige wedstrijd met een beetje spanning, helaas voor SVE ging die in vijf games naar VTV.

Maarten kan de vorm die hij in de trainingen laten zien helaas nog niet in de competitie tentoonspreiden, hij verloor vrij kansloos van Jorgen en Marco. Jorgen liet ook binnen een vloek en een zucht Jasper gedesillusioneerd achter, maar in de laatste wedstrijd, waarbij beide spelers hun beste spel niet vonden, won Jasper wel van Marco Langerak. Tussendoor wonnen Maarten, ik en uiteindelijk ook Remco van de invaller van VTV, die zijn best deed maar het ons niet moeilijk kon maken. Dat waren drie belangrijke punten richting de uiteindelijk 5-5 einduitslag.

Door deze uitslag werd Almeerspin de winnaar van de avond. Hun voorsprong op ons is nu vier punten, VTV volgt op vijf punten. Het wordt voor ons dus aanpoten als we nog kans willen maken op het kampioenschap en promotie naar de 3e divisie.

Jasper GraaffAlmeerspin winnaar bij gelijkspel VTV 2 – SVE 3

Laat een reactie achter