Dankzij een goed draaiende bar kan SVE zorgen dat iedereen voor een redelijke prijs fijn en kwalitatief kan tafeltennissen. Om dit mogelijk te maken zijn onze barvrijwilligers onmisbaar. 

Net zoals vorig jaar worden ook dit jaar de competitie spelende teams weer gevraagd om bardienst te draaien. Het is de bedoeling dat ieder team gedurende het seizoen een keertje bardienst draait. Ook dit jaar worden teams gevraagd om het papier op te ruimen in de container (die buiten op de parkeerplaats staat) en de spullen van de Makro op te ruimen.

Barcursus

Als barcommissie vinden we het belangrijk dat jullie niet in het diepe gegooid worden en de bardienst goed verloopt. Dus voor iedereen die komend seizoen bar draait maar nog niet weet hoe: neem contact op met de barcommissie om instructies te krijgen.

Daarnaast is er een elektronisch slot bij SVE, dit wordt geopend middels een app. Van elk team kan 1 teamlid een tijdelijke toegang krijgen tot deze app, zodat de deur goed afgesloten kan worden bij vertrek.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Michiel Westerveld (06-55775079) of Laura Daatzelaar, of mailen naar bardienstsve@gmail.com. Vanuit de barcommissie krijg je als team nog een e-mail voorafgaand aan jullie bardienst over het Certificaat Verantwoord Alcohol Schenken.

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar laura.daatzelaar@hotmail.com

 

Ron van der MaarelBarrooster