Dankzij een goed draaiende bar kan SVE zorgen dat iedereen voor een redelijke prijs fijn en kwalitatief kan tafeltennissen. Om dit mogelijk te maken zijn onze barvrijwilligers onmisbaar. 

Net zoals vorig jaar worden ook dit jaar de competitie spelende teams weer gevraagd om op vrijdagavond en zaterdag bardienst te draaien. Het is de bedoeling dat ieder team gedurende het seizoen een keertje bardienst draait. Ook dit jaar worden teams gevraagd om het papier op te ruimen in de container (die buiten op de parkeerplaats staat) en de spullen van de Makro op te ruimen.

Het barschema op vrijdag voor de rest van de najaarscompetitie 2022 is als volgt:

2 december: Duo 2 & 8

Hieronder vind je binnenkort weer een schema met wie wanneer verantwoordelijk is voor de bar op zaterdag vanaf 20.00 uur. Daarnaast zijn teams ook ingedeeld om de zaal op te ruimen. Verder zou het ook leuk zijn wanneer er weer gekookt wordt voor de spelers. Het team dat bardienst heeft, heeft ook keukendienst.

 

Barcursus

Als barcommissie vinden we het belangrijk dat jullie niet in het diepe gegooid worden en de bardienst goed verloopt. Mocht je ingedeeld staan voor een bardienst, maar nog geen flauw benul hebben wat de bedoeling is van de bardienst, kun je dit even per mail laten weten: Laura zal dan contact opnemen voor het volgen van een (kleine) barcursus. Daarnaast is er een elektronisch slot bij SVE, deze wordt geopend middels een app. Van elk team kan 1 teamlid een tijdelijke toegang krijgen tot deze app, zodat de deur goed afgesloten kan worden bij vertrek.

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar laura.daatzelaar@hotmail.com

 

Ron van der MaarelBarrooster