Dankzij een goed draaiende bar kan SVE zorgen dat iedereen voor een redelijke prijs fijn en kwalitatief kan tafeltennissen. Om dit mogelijk te maken zijn onze barvrijwilligers onmisbaar. 

Net zoals vorig jaar worden ook dit jaar de competitie spelende teams weer gevraagd om op vrijdagavond bardienst te draaien. Het is de bedoeling dat ieder team gedurende het seizoen een keertje bardienst draait. Ook dit jaar worden teams gevraagd om het papier op te ruimen in de container (die buiten op de parkeerplaats staat) en de spullen van de Makro op te ruimen.

Barcursus

Als barcommissie vinden we het belangrijk dat jullie niet in het diepe gegooid worden en de bardienst goed verloopt. Mocht je ingedeeld staan voor een bardienst, maar nog geen flauw benul hebben wat de bedoeling is van de bardienst, kun je dit even per mail laten weten: Laura zal dan contact opnemen voor het volgen van een (kleine) barcursus. Daarnaast is er een elektronisch slot bij SVE, deze wordt geopend middels een app. Van elk team kan 1 teamlid een tijdelijke toegang krijgen tot deze app, zodat de deur goed afgesloten kan worden bij vertrek.

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar laura.daatzelaar@hotmail.com

 

Ron van der MaarelBarrooster