Dankzij een goed draaiende bar kan SVE zorgen dat iedereen voor een redelijke prijs fijn en kwalitatief kan tafeltennissen. Om dit mogelijk te maken zijn onze barvrijwilligers onmisbaar. 

Net zoals vorig jaar worden ook dit jaar de competitie spelende teams weer gevraagd om bardienst te draaien. Het is de bedoeling dat ieder team gedurende het seizoen een keertje bardienst draait. Ook dit jaar worden teams gevraagd om het papier op te ruimen in de container (die buiten op de parkeerplaats staat) en de spullen van de Makro op te ruimen.

Barcursus

Als barcommissie vinden we het belangrijk dat jullie niet in het diepe gegooid worden en de bardienst goed verloopt. Dus voor iedereen die komend seizoen bar draait maar nog niet weet hoe: neem contact op met de barcommissie om instructies te krijgen.

Daarnaast is er een elektronisch slot bij SVE, dit wordt geopend middels een app. Van elk team kan 1 teamlid een tijdelijke toegang krijgen tot deze app, zodat de deur goed afgesloten kan worden bij vertrek.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Michiel Westerveld (06-55775079) of Laura Daatzelaar, of mailen naar bardienstsve@gmail.com. Vanuit de barcommissie krijg je als team nog een e-mail voorafgaand aan jullie bardienst over het Certificaat Verantwoord Alcohol Schenken.

Barrooster voorjaarscompetitie 2023

Het schema kun je in de kantine vinden en hieronder:

27 januari: Duo 4 en Duo 6

3 februari: Team 5

10 februari: Team 11

17 februari: Team 8

24 februari: Team 4

10 maart: Team 6

17 maart: Team 7

31 maart: Team 3

7 april: Duo 1 + Duo 2

21 april: Team 10

Op de dinsdagavonden doet Traiectum de bardiensten. Behalve op 24 januari, 7 februari, 14 februari en 14 maart: dan spelen alleen team 12 en duo 5 en vragen we aan hen om zelf de bar te doen.

Schrijf het alvast in je agenda en bespreek met je team wie bar draait. Mocht je onverhoopt een bardienst toch niet kunnen of ben je ingedeeld op een datum die voor jullie team echt niet uitkomt probeer dan onderling te ruilen met een ander team en laat het even weten.

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar laura.daatzelaar@hotmail.com

 

Ron van der MaarelBarrooster