Op woensdag 2 november organiseert tafeltennisvereniging een tafeltennistoernooi voor basisscholieren uit Utrecht. Wij organiseren dit onder de naam van: Table Stars the Battle! Graag nodigen wij jou en al je vriendjes en vriendinnetjes uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi!

Tijdens deze dag speel je wedstrijden tegen leerlingen van andere basisscholen en kun je punten voor je school verdienen. De school met de meeste punten is de kampioen van Utrecht en wint een grote beker! En de kampioen mag ook nog eens meedoen aan landelijke finale! Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een snelheidsmeter waarmee gemeten kan worden wie het hardst kan slaan. Daarnaast hebben we een ballenrobot die tientallen ballen per minuut op je afvuurt, sla jij ze allemaal terug? Kortom een heel leuke dag voor iedereen.

Voor wie is het toernooi?
Het toernooi is voor kinderen uit groep 7 en 8. Kun je nog niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je leert er veel van. Bovendien ontvangt iedereen een leuk aandenken! Meedoen is voor iedereen gratis.

Een teamtoernooi, hoe werkt het?
Je speelt een teamtoernooi van 4 tegen 4. Je speelt dus met drie vriendjes of vriendinnetjes van jouw school tegen vier spelers van een andere school. De wedstrijden zelf zijn wel 1 tegen 1 wedstrijden, de punten van alle vier de spelers worden bij elkaar opgeteld. Je mag ook met vijf leerlingen een team vormen, iedere wedstrijd moet er dan één speler wissel staan.

Waar en hoe laat is het toernooi?
Het toernooi wordt gespeeld op onze vereniging: Loevenhoutsedijk 4 in Utrecht. De vereniging is vanaf 13.00 uur geopend. Om 14.00 uur starten de eerste wedstrijden, rond 18.00 uur is de prijsuitreiking en eindigt het toernooi.

Meedoen?
Je kunt een team van vier personen opgeven per mail: jacobtenhave1@hotmail.com. Zet in de mail de namen van de spelers, de naam van de school en een telefoonnummer en e-mailadres van één van de ouders (contactpersoon).

Jasper GraaffBasisschooltoernooi