Bedrijfskampioenschappen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Wil je op een eenvoudige manier je club helpen? Wij doen er alles aan om jou een gezellige, sociale en zo professioneel mogelijke tafeltennisvereniging te bieden. Net vier nieuwe tafels aangeschaft, een robot, nieuwe shirts… Om investeringen te kunnen doen in trainingen, de zaal en de kantine zoeken we bedrijven die onze vereniging willen sponsoren.

Op vrijdagavond 2 september organiseert de Sponsorcommissie, onder aanvoering van Ron van der Maarel, voor de 2e keer de Utrechtse bedrijfskampioenschappen. Wij hebben jullie nodig om er een succes van te maken! Plak en knip onderstaande tekst in je eigen (werk) e-mail en stuur deze door naar diegene die gaat over bedrijfsuitjes of sponsoring. Deel het initiatief vooral ook op Facebook, LinkedIn etc.

Werk je zelf (nog) niet? Stuur deze mail dan s.v.p. door aan iedereen waarvan  jij denkt dat diegene iets heeft met tafeltennis en voor wie dit initiatief iets zou zijn.
—-
Beste ….,

Ik ben lid van tafeltennisvereniging SVE te Utrecht. Als sponsoractie organiseren zij op vrijdagavond 2 september de Utrechtse bedrijfskampioenschappen. De opbrengsten heeft onze vereniging hard nodig. Zo is er onder andere geld nodig voor renovatie van de kantine.

Het betreft een gezellig avondje pingpongen en zakelijk netwerken voor een beperkte financiële bijdrage die fiscaal aftrekbaar is.  Deelnemen kan per bedrijf al met 3 spelers.  Zou je eens willen polsen in hoeverre er interesse bestaat om hieraan deel te nemen?

Klik hier voor meer info.  

Met vragen kun je terecht bij Ron van der Maarel, 06 282 43 120.

Met vriendelijke groet,
…..
——

Jasper GraaffBedrijfskampioenschappen

Laat een reactie achter