[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Bedrijfsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een leuke en originele invulling van uw bedrijfsuitje in Utrecht? Dan bent u bij Tafeltennisvereniging SVE aan het juiste adres. Tafeltennisvereniging SVE is een vereniging die een gestage groei doormaakt. Wij zijn een gezellige vereniging, waarbij zowel ruimte is voor prestatiesport als voor de fanatieke recreant. Onze hoge teams doen volop mee in de landelijke divisies, terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt. Wij beschikken over onze eigen zaal, waar permanent 13 tafels kunnen staan. Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden van 6 tot 80 jaar. Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe teamsport of een invulling van uw bedrijfsuitje, bij Tafeltennisvereniging SVE bent u aan het juiste adres.

Utrechtse bedrijfskampioenschappen

Tafeltennis verbindt mensen en daarnaast is het ook gezond om genoeg te bewegen. Ook als bedrijf kunt u hiervan profiteren. Ieder jaar organiseren wij de Utrechts bedrijfskampioenschappen. Dit toernooi is niet alleen zeer geschikt als bedrijfsuitje, maar is tevens een uitstekende kans om te netwerken en uw bedrijf meer op de kaart te zetten.

Tafeltennisclinic

Zijn deze kampioenschappen voor u nog een stap te ver en wilt u liever eerst eens een gezellig potje pingpongen met collega’s? Dan kunnen wij ook een clinic op maat voor u verzorgen. Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden, wat het uitermate geschikt maakt als bedrijfsuitje. De clinic duurt ongeveer 2-3 uur. Wat u zich hierbij voor kunt stellen?

 • Ontvangst met een drankje in de gezellige bar van SVE
 • Uitleg over de spelregels van tafeltennis met een quiz
 • 1 uur training, gegeven door één van de gecertificeerde SVE trainers
 • 1 uur mini toernooitje en huldiging van uw kampioen
 • Eventueel een hapje en een borrel

Meer informatie

Lijkt een tafeltennisclinic u een goede invulling van het bedrijfsuitje in Utrecht en wilt u hier graag meer informatie over? Neemt u dan gerust eens contact met ons op om al uw vragen te stellen of om direct te reserveren. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar 06 – 282 43 120 of door een e-mail te sturen naar info@ttvsve.nl. Wij verwelkomen u en uw collega’s graag bij onze vereniging. Bij ons complex is volop gratis parkeerplek aanwezig, dus u kunt gerust met de auto komen.

Contact

[/vc_column] [vc_column width=”1/3″ style=”margin-top:40px;”]

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Contactinformatie

  ttvsve.nl
  Lidmaatschap: penningmeester@ttvsve.nl
  Competitie: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl
  Zaalverhuur: r.b.j.bod@planet.nl
  Evenementen: svetoernooien@hotmail.com
  Algemeen: info@ttvsve.nl

  Telefoon: (vanaf 19.30 uur op werkdagen):
  030 – 2616970

  Buiten openingstijden en alleen bij spoed:
  030 – 2761572

  Bezoekadres: Loevenhoutsedijk 4
  3552 XE Utrecht
  Postadres: Pieter Nieuwlandstraat 26B
  NL

  3514 HJ Utrecht

  [/vc_column] [/vc_row]
  Ron van der MaarelBedrijfsuitje Utrecht