Bespaar samen met SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Je zou het niet zeggen met dit weer, maar het voorjaar komt er toch echt aan. Voordat de zon gaat schijnen zal S.V.E. 85 zonnepanelen plaatsen waardoor de energierekening fors omlaag gaat. In samenwerking met de Vereniging Sport Utrecht (VSU) heeft een collectieve aanbesteding plaatsgevonden en is op een zeer zorgvuldige manier een leverancier geselecteerd. Criteria waren technische kwalificaties, maatwerk en prijs. Jullie kunnen als lid van SVE dit voorjaar meedoen met het collectief en dus profiteren van de voordelen!

In de markt van de zonnepanelen lopen best wel wat ‘cowboys’ rond. Door mee te doen weet je zeker dat je een betrouwbare leverancier hebt die bij jou thuis de situatie beoordeelt en een complete installatie levert die 10% onder de marktprijs ligt.

Op dinsdag 15 maart organiseert SVE van 19.30 – 21.00 uur een info avond waarin onze leverancier New Solar (www.newsolar.nl) uitlegt hoe zonne-energie werkt, wat zonnepanelen op je dak betekent en hoe prijzen tot stand komen. Wil je ook een duurzamere eigen woning, geld besparen op je energierekening of gewoon eens horen hoe zonnepanelen werken? Kom dan naar de info avond!

Schrijf je in door een e-mail reply naar tevredenleden@sve.nl. Ook voor vragen kan je mailen.

Met een zonnige groet,

Ron van der Maarel
Bestuurslid

Jasper GraaffBespaar samen met SVE

Laat een reactie achter