Introductieles Bettine Vriesekoop voor 50 plussers

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Bettine Vriesekoop komt op 31 oktober 2018 naar tafeltennisvereniging SVE. Ze geeft tussen 15.00 uur en 17.00 uur bij ons een gratis toegankelijke introductieles tafeltennis voor 50 plussers.

Wie kent haar niet? Bettine Vriesekoop werd onder andere tweemaal Europees kampioene en haalde de kwartfinale op de Olympische Spelen. Ze wordt door velen beschouwd als de beste Nederlandse tafeltenniss(t)er ooit. Na haar carrière woonde ze jaren in China, waar ze onder andere werkte als correspondent. Tegenwoordig woont ze weer in Nederland en zet Vriesekoop zich als ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond in voor de breedtesport. In die hoedanigheid komt zij op woensdag 31 oktober naar de sporthal van tafeltennisvereniging SVE aan de Loevenhoutsedijk 4. Ze begint de introductieles bij SVE met een korte presentatie over haar ervaringen, gevolgd door een laagdrempelige tafeltennisles. Het doel van de introductieles is 50 plussers enthousiast te krijgen voor de tafeltennissport. Tafeltennis is namelijk erg geschikt voor de oudere sporter. Er komen weinig blessures voor bij de sport, het is leuk om te doen en de kosten zijn laag. Tafeltennisvereniging SVE is bovendien de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft ondertussen 100 leden ouder dan 50, waardoor een hechte en gezellige groep is ontstaan.

Aanmelden voor de introductieles is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. Stuur daarvoor een e-mail naar info@ttvsve.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kan je ook altijd mailen of bellen.

Introductieles bij tafeltennisvereniging SVE uit Utrecht

Alle informatie op een rijtje:

Wat? – Introductieles tafeltennis van Bettine Vriesekoop voor 50 plussers
Wanneer? – woensdag 31 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur.
Waar? – Tafeltennisvereniging SVE. Loevenhoutsedijk 4 te Utrecht.
Kosten? – Gratis!

Aanmelden of vragen? – Mail naar info@ttvsve.nl

Kan ik ook op een andere datum langskomen om te tafeltennissen?

Als je 31 oktober niet kunt, dan ben je uiteraard van harte welkom op een ander moment. De eerste drie keer zijn altijd gratis. Wekelijks speelt de 50 plus groep op maandag- en vrijdagochtend (10.00 uur – 12.00 uur) en woensdagmiddag (15.00 uur – 17.00 uur). Speel je liever ’s avonds, dan kan dat natuurlijk ook. Elke dinsdag (20.30 uur – 21.45 uur) en donderdag (20.00 uur – 21.15 uur) is er een beginnerstraining voor volwassen. Uiteraard zijn er ook trainingen voor kinderen en gevorderden. Elke dinsdagmiddag is er bovendien training voor mensen met een beperking. Ons volledige overzicht van trainingen en openingstijden staat hier op de site: Openingstijden. Stuur een mailtje naar info@ttvsve.nl of bel naar 06 – 282 43 120 als je een keer wil tafeltennissen en/of vragen hebt.

Jasper GraaffIntroductieles Bettine Vriesekoop voor 50 plussers

Laat een reactie achter