Buitengewoon zware poule SVE 5

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De mannen van SVE 5 hebben geen goede start gemaakt, te meer gezien de kwaliteiten van onze tegenstanders in poule B. Als je de teams in de eerste klasse in de poules vergelijkt, dan weet je precies wat ik bedoel. SVE 5 zit in een zeer sterke poule. Om de kwaliteit op te krikken, heeft SVE 5 nog getracht ene J. Strik aan haar team toe te voegen, echter de Afdeling was onvermurwbaar.

De eerste wedstrijd was uit tegen Huizen. Met een invaller, die luistert naar de naam van Tom Joosten, begonnen Ole en Robbert aan deze wedstrijd. Ron en Jan hadden elders verplichtingen. Ole kon een wedstrijd binnen slepen en Robbert kon twee tegenstanders verschalken. Ook het dubbel werd aan de zegekar geregen. Helaas was het een nulletje voor Tom. Resultaat een verliespartij van 3-7. De tweede wedstrijd is verzet, daar wij o.a. mentaal en fysiek toch meer tijd nodig hadden om weer op ons hoogste niveau te acteren. De derde wedstrijd was thuis tegen TTVN; bekende gezichten met wederom buitengewoon veel kwaliteit in huis. Een bijna tegen zenuwslopende oplopend wedstrijdverloop tot 4-4 (je voelde de priemende ogen van andere spelers in andere poules
in de eerste klasse van naasten tafels in de rug), echter daarna was het gedaan met de weerstand van SVE 5: Ron 0, Ole 1 en Robbert 3. Een zwaar bevochten 4-6.
Volgende week is de nestor weer van de partij; Jan Bruins zal SVE 5 weer naar grote hoogte stuwen. Keep you posted.
Jasper GraaffBuitengewoon zware poule SVE 5

Laat een reactie achter