Clubheld van SVE – Wouter Dubois

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Woensdagavond, kwart over zeven. Ik zit aan tafel met Manuel, Hans, Stein, Joost en Tobias. Enthousiaste jeugdtafeltennissers die iedere donderdag les krijgen van Wouter Dubois, of op een andere manier binnen SVE met hem te maken hebben. Wouter is genomineerd als clubheld van SVE, onder andere omdat het zo’n goede trainer zou zijn. Maar is dat ook écht zo? Ik heb besloten een klein onderzoekje te doen, en genoemde jongemannen helpen mij hierbij. Wouter zelf zit er óók bij. Ik ben benieuwd wat de heren over hem te melden hebben!

De Utrechtse SVE is een bijzondere club. De een-na-grootste tafeltennisvereniging van afdeling Midden telt zo’n 160 jeugd- en seniorenleden, daarnaast trainen zo’n 25 spelers in een aparte 30-plus groep. Iedereen kent elkaar, het is er altijd gezellig aan de bar, er zijn regelmatig toernooien, maar er worden ook allerlei andere activiteiten buiten het tafeltennis georganiseerd: karaoke,spelletjesavonden, voetbal kijken. Bovendien kunnen alle tafeltennissers de hele week terecht in het eigen clubgebouw. Je bent dus zeker niet alleen gebonden aan de tijden van de trainingen!

Om clubheld te worden bij zo’n bruisende vereniging, moet je wel wat in huis hebben. Maar onze kandidaat Wouter blijkt van alle marken thuis. In de eerste plaats is hij natuurlijk zelf een verdienstelijk speler. Daarmee kent hij alle ins en outs van het spelletje. Dat blijkt een goede basis te vormen voor zijn activiteiten als jeugdtrainer. De spelers die bij Wouter les krijgen, roemen zijn praktische, doelgerichte coaching. Daarbij toont hij zich enerzijds een serieuze trainer waar je als leerling beter kunt worden, maar hij vindt plezier ook heel belangrijk. Vooral deze combinatie doet het goed bij de jeugdspelers. Ze hebben het vooral naar hun zin als Wouter jagerbal als warming- upoefening inzet.

Wouter toont zich een betrokken trainer. Op zijn vrije dag gaat hij mee naar toernooien, hij zit in het bestuur en hij is wedstrijdsecretaris bij de jeugd. De jeugdspelers krijgen regelmatig een mailtje van hem met informatie over allerlei evenementen. Hij maakt contact met iedereen, hij doet veel moeite voor de club en daardoor kent iedereen hem. Deze inzet wordt door zijn leerlingen zeer gewaardeerd. Ze kunnen zich dan ook helemaal vinden in de voordracht van Wouter als clubheld. Inmiddels hebben we meer dan 60 stemmen binnen. Ook jeugdleden kunnen stemmen, zo wordt mij verzekerd door de pupillen van Wouter. Zij hebben dan ook al hun stem uitgebracht. Mochten jullie nog niet gestemd hebben, doe dit dan alsnog. Stem voor Wouter, clubheld van SVE!
Maak dus even 2 minuten van je tijd vrij om ook op Wouter te stemmen. Je krijgt een e-mailadres om je stem te bevestigen, vergeet dat dus niet.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.

Martijn Smeels

Vader van Lennaert, die op dinsdag tafeltennist

Jasper GraaffClubheld van SVE – Wouter Dubois

Laat een reactie achter