Vanaf zondag 29 januari begint de SVE Laddercompetitie. Lees deze volledige instructie als je mee wilt doen.

Iedereen die lid is van SVE en een volledig lidmaatschap heeft kan zich aanmelden voor de Laddercompetitie (de 50+ groep heeft een eigen Laddercompetitie). Op 29 januari 2017 worden alle aangemelde spelers globaal ingedeeld op sterkte en vanaf dat moment kan iedereen een speler die hoger gerangschikt is dan hij/zij uitdagen voor een wedstrijd (best of 5, tot de 11). Na 29 januari is aanmelding ook nog mogelijk, maar dan begin je mogelijk onder je niveau. De competitie duurt tot eind juni, waarna de speler met de meeste gewonnen wedstrijden een mooie prijs krijgt. Na de zomervakantie beginnen we vervolgens opnieuw.

Via de website laddercompetition.com of via de app ‘Laddercompetitie’ (te downloaden in de App Store en Google Play) op de smartphone kan je je registreren. Vul allereerst je volledige profiel in en gebruik daarbij een geldig telefoonnummer en e-mailadres. Dit is nodig zodat je met elkaar de wedstrijden in kunt plannen. Ga vervolgens naar ‘Instellingen’ en vul daar bij ‘Verenigingsnummer’ ons nummer in: 3552. Vul eventueel ook je beschikbaarheid en overige zaken in.

Ga nu in het menu naar ‘vind competitie’ en toets dan bij Verenigingsnummer ‘3552’ in. Je vindt nu de SVE Laddercompetitie en je kunt je hier aanmelden als deelnemer. Vervolgens kan je elkaar uitdagen voor een wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd vul je zelf de uitslag in via de app of via de website. De winnaar neemt de plaats in op de ladder van de verliezer en vice versa.

LET OP

Als je wordt uitgedaagd kan je de wedstrijd niet weigeren. Je bent verplicht de wedstrijd binnen 14 dagen na de uitdaging te spelen. Er kan gespeeld worden op elke zondag, behalve 19 en 26 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei en 21 mei. Daarnaast kunnen de wedstrijden ook doordeweeks ná afloop van de laatste training gespeeld worden. Het is nadrukkelijk niet toegestaan tijdens de trainingen wedstrijden te spelen, de trainers staan er immers niet voor niks.

Er is ruimte voor 55 leden om deel te nemen aan de Laddercompetitie. Blijf je langere tijd inactief in de Laddercompetitie, dan behouden we ons het recht voor je te verwijderen.

Jasper GraaffSVE Laddercompetitie