Dames 1 begint fantastisch in 1e divisie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Dames 1 werd voor de zomer kampioen in de 2e divisie en mag het daarom dit seizoen proberen in de 1e divisie. Voor Amber, Irene en Laura reden om heel de zomer hard door te trainen bij SVE. Er werd zelfs een speciale damestraining op poten gezet op de dinsdagavond. Samen met Kelly Leideritz, die bij Hilversum veel ervaring heeft opgedaan in de 1e divisie, en voormalig talent Nena, wordt een poging gedaan om in de 1e divisie te blijven. De teams die in het najaar bij de bovenste drie eindigen spelen in het voorjaar een promotiepoule, de nummers 4-6 gaan naar de degradatiepoule.Omdat De Treffers 1 wat personele problemen heeft, was SVE verzocht de speeldatum van de thuiswedstrijd tegen hen te wijzigen. Daarom speelden Laura, Amber en Kelly vrijdagavond tegen het sterke De Treffers 1, dat met Annika Mars als invaller kwam. Alle drie onze dames wonnen van de invaller, daarnaast wist Amber knap van Anissa Schoonbrood te winnen. Daarmee kwam er een 4-6 eindstand op het scorebord, waarmee SVE tevreden mag zijn.

Een dag later moest er alweer gespeeld worden, uit tegen De Treffers 3. Nu moesten Nena, Irene en Laura het gaan doen, waarbij er wederom gespeeld moest worden tegen Annika Mars. Onze dames waren gisteren in vorm, want er werd maar liefst 9-1 gewonnen. Annika moest wederom drie keer de overwinning laten aan onze dames. Sterker nog, alleen haar teamgenote Neeta Römer wist één wedstrijd te winnen, van Laura. Alle andere wedstrijden, waarvan drie met 2-3, gingen naar SVE!

Na twee wedstrijden heeft SVE daardoor al 13 punten verzameld, een uitstekende start van het seizoen. Op 1 oktober spelen de dames weer, uit tegen Scylla 2, dat gisteren met 9-1 klop kreeg van Dedemsvaart. Ook dan moet een (ruime) overwinning tot de mogelijkheden behoren.

Jasper GraaffDames 1 begint fantastisch in 1e divisie

Laat een reactie achter