Dames 1 moet wennen aan favorietenstatus

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Dames 1 speelde afgelopen zaterdag een bijna thuiswedstrijd, namelijk in Nieuwegein tegen VTV. In de basis vandaag Amber, Lisette en Laura. Nadat onze wedstrijdsecretaris Jasper had ontdekt dat wij toch wel veruit het sterkste team in onze poule waren nam de druk toe en daarmee ook de zenuwen onder de dames. Een goede voorbereiding was dan ook zeer gewenst. – Door Laura.

Amber had zich zeer goed voorbereid, door de avond van te voren een elftal op de tafel neer te zetten bestaande uit flessen wodka, liquor 43, hertog jannetjes en blikjes redbull. Uiteraard nadat ze deze eerst leeg gedronken had. Opvallend feit hierbij was dat alleen de blikjes redbull nog dicht zaten.. dat moest goedkomen vandaag. Laura had ook maar een fles wijn opgedronken tegen de zenuwen. Lisette daarentegen had de slechtste voorbereiding, die is netjes op tijd naar bed gegaan.

Na een verre reis eindelijk aangekomen bij VTV. Na een kopje thee en wat inspelen moest blijken hoe de talenten van SVE onder druk zouden presteren. De tip van Laura werd door Amber en Lisette in de wind geslagen: neem nog een biertje voor je moet spelen, dan gaat het vast beter, wat duidelijk te zien was tijdens de wedstrijd. Lisette won overtuigend haar eerste wedstrijd van Marit. Amber moest in de daarop volgende wedstrijd eerst het gevecht met haar kater aan, na die gewonnen te hebben stond ze inmiddels 2-0 achter. Ze deed nog wat terug door een gamepje af te snoepen van Alieke, maar daar bleef het dan ook bij. Overigens hadden ook Lisette en Laura weinig in te brengen tegen Alieke, die op elk gewenst moment de bal zo hard om je oren ramt, daar kan de mannelijke tafeltenniswereld jaloers op zijn.

Laura had haar eigen tip wel opgevolgd en zie het resultaat, Laura speelde een fantastische wedstrijd tegen een goed spelende Sharon. Het biertje had haar op scherp gezet en met fantastische aanvalsballen en slim spel wist ze de wedstrijd 3-1 te winnen. Lisette en Laura mochten aantreden in de dubbel, die vrij vlekkeloos richting de dames van SVE ging. Amber en Lisette kwamen helaas te kort tegen Sharon, die goed speelde. wist nog wel te winnen van Marit, evenals Laura die ook vrij eenvoudig van Marit wist te winnen.

Einduitslag 5-5.

Jasper GraaffDames 1 moet wennen aan favorietenstatus

Laat een reactie achter