Dames SVE 1 doen goede zaken

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag speelde SVE 1 als voorbereiding op de Playbackshow de wedstrijd tegen Scylla in de 1e divisie dames. SVE ging de wedstrijd in als nummer 3 in de poule, Scylla de nummer 5. De uitwedstrijd was door SVE met 6-4 verloren, dus de dames waren gebrand op revanche.

SVE trad ditmaal aan met Irene, Laura en Kelly. Scylla speelde met kopvrouw Marijn Wagenaar, Fleur van Loghem en Vera van Kooten. Fleur en Vera hebben dit seizoen nog niet veel weten te winnen en ook onze toppers waren te goed voor de dames. Marijn daarentegen had een topdag en wist alle drie de SVE’sters overtuigend te verslaan. Eindstand: 7-3.

Nadat de rook van de Playbackshow was gaan liggen werd bekend dat nummer 2 Dedemsvaart met 7-3 had verloren van koploper De Treffers, waardoor SVE de 2e plaatst verovert. Nog mooier was het nieuws dat Taverzo ‘slechts’ met 6-4 heeft gewonnen van De Treffers 3 (uitwedstrijd nog 10-0), waardoor SVE onverwacht een puntje uitloopt op de nummer 4. De voorsprong bedraagt nu 3 punten. De laatste twee wedstrijden speelt SVE tegen Dedemsvaart en Taverzo, dus een plek bij de eerste drie en daarmee plaatsing voor de Promotiepoule in het Voorjaar heeft SVE volledig in eigen hand.

Jasper GraaffDames SVE 1 doen goede zaken

Laat een reactie achter