Damesteams SVE zo goed als uitgespeeld

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na vier van de tien wedstrijden spelen de damesteams van SVE bijna alleen nog voor de eer. Teams 2 en 3 bungelen onderaan in hun poule in de 2e divisie, terwijl voor SVE 1 de achterstand op de nummers 1 en 2 in de poule aanzienlijk is. Een overzicht.

SVE 1 in de promotiepoule 1e divisie
Irene, Nena, Kelly, Amber en Laura plaatsten zich afgelopen najaar knap voor de promotiepoule 1e divisie. In de promotiepoule liggen de teams qua sterkte niet ver uit elkaar. Na vier wedstrijden hebben De Treffers, Taverzo en Avanti zich wel duidelijk afscheiden van de andere drie teams: Dedemsvaart, SVE en Zwolle. SVE doet het daarbij prima met 15 punten uit vier wedstrijden. Amber en Nena vallen in positieve zin op, met vier overwinningen uit zes wedstrijden. Meespelend coach Irene is helaas geveld door een rugblessure, terwijl de prestaties van Kelly wat achterblijven door drukte i.v.m. studie en werk. Laura doet het naar behoren met drie overwinningen.

Aanstaande zaterdag krijgt SVE tegen nummer laatst Zwolle de kans om de eerste overwinning te boeken en de vierde plaats in de poule te bemachtigen. Veel meer zit er helaas niet in. De Treffers, Taverzo en Avanti zullen uit gaan vechten wie er op de bovenste twee plekken eindigen en zo een kans krijgen op promotie naar de Eredivisie.

SVE 2 in de 2e divisie
Dames 2 heeft pas 3 van de 8 wedstrijden gespeeld, maar maakt geen kans meer op het kampioenschap en kan uiteraard ook niet degraderen. De dames spelen dus alleen nog voor de eer. Berber laat daarbij zien in uitstekende vorm te verkeren: ze deed twee keer mee en bleef ongeslagen!

SVE 3 in de 2e divisie
Voor dames 3 is het ontzettend jammer dat er geen 3e divisie meer bestaat. Het team komt tegen de meeste teams flink tekort en dan is het niet leuk flinke afstanden af te leggen voor de uitwedstrijden. Gelukkig blijven ze het proberen en zijn de thuiswedstrijden in ieder geval wel een feestje. De dames hebben na vier wedstrijden helaas maar vijf punten. Deze zaterdag zijn de dames vrij.

Jasper GraaffDamesteams SVE zo goed als uitgespeeld

Laat een reactie achter