De trainingen zijn weer begonnen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Vanaf 24 augustus beginnen we weer met de trainingen. Helaas hebben we klaarblijkelijk te maken met wat problemen met de systemen die we gebruiken.

Niet iedereen ontvangt de nieuwsbrief en het reserveren via Pingpongbaas gaat nog niet zoals het hoort.

Klik op “Lees verder” voor het schema en aanvullende informatie.

Houd je aan de regels en veel plezier!

Het Bestuur.

 

Via Pingpongbaas kan er gereserveerd worden door de jeugd en volwassenen en via de Club App voor de 50+ groepen. Helaas geeft Pingpongbaas niet (alle) trainingen op dinsdagavond en donderdagavond weer, om redenen die ik niet kan achterhalen. Ik heb ze daar dit weekend al van op de hoogte gesteld, dus ik hoop dat het snel verholpen is. Zo niet, dan gaan die trainingen deze week voor één keer door zonder reserveren. Mochten er dan onverhoopt veel te veel mensen aanwezig zijn, dan hoop ik op jullie flexibiliteit en zal de trainer samen met jullie een oplossing zoeken. Als er echt veel te veel mensen zijn kan het gebeuren dat er mensen worden gevraagd naar huis te gaan. Alvast excuses voor het ongemak.

Hierbij het complete trainingsschema. In de vorige nieuwsbrief ontbrak de speelmogelijkheid voor 50+ op vrijdagochtend. Omdat deze nooit vol zit hoeft er voor de vrijdagochtend niet gereserveerd te worden.

Maandag

10.00 – 12.00 50 plus, vrij spelen (reserveren via Club App)

17.15 – 18:45 Jeugdtraining door Maurice Schulte

19.00 – 20.15 Senioren, 2e klasse en hoger door Maurice Schulte

20.15 – 21-45 Toptraining, door Maurice Schulte. Reserveren alleen tafels 1-4!

20.30 – 21.45 Senioren, 3e -5e klasse ( beginners en 6e klassers op di en do avond !) door Wouter Bloksma. Reserveren alleen tafels 5-10!

Dinsdag

20.30 – 21.30 Senioren, recreanten en beginners (max. 4e klasse), door Jan Mulder (tijdens competitieweken alleen tafels 5-10!)

Woensdag

15.00 – 16.15 50 plus, vrij spelen (reserveren via Club App)

16.30 – 17.30 50 plus, training door Maurice Schulte (reserveren via Club App)

18.00 – 19.30 Jeugd, training door Maurice Schulte

19.45 – 21.00 Senioren, 2e klasse en hoger door Maurice Schulte

21.15 – 22.30 Senioren, vrij spelen

Donderdag

18.00 – 19.15 Jeugd, training door Irene Aangeenbrug en Jesse Oostveen

19.30 – 20.30 Senioren, recreanten en beginners, door Irene Aangeenbrug

20.30 – 21.30 Senioren, gevorderden (5e klasse en hoger)

Vrijdag

10.00 – 12.00 50 plus, vrij spelen (reserveren niet nodig)

 

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van tafels én om eventueel contactonderzoek bij een coronabesmetting te vergemakkelijken, blijft het verplicht om te reserveren voor de trainingen. Zonder reservering ben je niet welkom. Voor alle jeugd- en seniorentrainingen wordt er gereserveerd via Pingpongbaas. Voor 50+ via de Club App. Als het goed is wordt het binnen een aantal weken mogelijk ook zonder de app te reserveren via het systeem van Pingpongbaas, dan stappen ook de 50 plussers over.

Het systeem van Pingpongbaas is nog volop in ontwikkeling en helaas nog niet helemaal geschikt voor ons drukke trainingsschema. Lees daarom deze informatie goed door en let goed op als je reserveert, daarmee bespaar je mij veel tijd. Ik wil namelijk niet elke week uren moeten besteden aan het in de gaten houden van de reserveringen.

Via Pingpongbaas zijn er vanaf nu 10 tafels te reserveren, terwijl er maar 9 staan in de zaal. Als de 10 tafels volledig gereserveerd zijn, dan zijn er dus twee reserves. De trainer zorgt ervoor dat er ‘doorgedraaid’ wordt. Iedereen speelt in verband met corona verder echter zoveel mogelijk op dezelfde tafel gedurende heel de training.

Hieronder het schema. Onze website zal ook zo snel mogelijk wordt geüpdatet.Het systeem van Pingpongbaas is nog volop in ontwikkeling en helaas nog niet helemaal geschikt voor ons drukke trainingsschema. Lees daarom deze informatie goed door en let goed op als je reserveert, daarmee bespaar je mij veel tijd. Ik wil namelijk niet elke week uren moeten besteden aan het in de gaten houden van de reserveringen.

Via Pingpongbaas zijn er vanaf nu 10 tafels te reserveren, terwijl er maar 9 staan in de zaal. Als de 10 tafels volledig gereserveerd zijn, dan zijn er dus twee reserves. De trainer zorgt ervoor dat er ‘doorgedraaid’ wordt. Iedereen speelt in verband met corona verder echter zoveel mogelijk op dezelfde tafel gedurende heel de training.

Ron van der MaarelDe trainingen zijn weer begonnen

Laat een reactie achter