Definitieve handhaving SVE 1

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het is weer gelukt! Na in het najaar onverwacht een 4e plaats behaald te hebben in de 2e divisie, is het SVE dit voorjaar weer gelukt de plek in de 2e divisie veilig te stellen. Door een prachtige 8-2 overwinning op DOV uit Heerhugowaard, met invaller Rob Seldenrijk als uitblinker, staat SVE nu zelfs 3e in de poule.

DOV 1 – SVE 1: 2-8
Rob 3 (invaller), Rogier 3, Sanne 2.

Omdat het Eredivisieteam van Sanne en Jacintha gisteren de halve finale van de Eredivisie moest spelen tegen SKF, moesten er lastige keuzes worden gemaakt. Uiteindelijk werd besloten dat Jacintha bij de dames ging spelen en dat Sanne bij SVE zou spelen. Omdat Wai Jor aan het vliegen was moest Rob Seldenrijk uit team 3 als invaller ingevlogen worden. Dat bleek gelukkig geen slechte zet! Rob bleek een ware plaag voor de DOV’ers en won ontzettend knap al zijn partijen.

Rogier is heel het seizoen al in blakende vorm. Ook gisteren toonde hij weer geen genade met de tegenstander en pakte net als Rob een hattrick. Alleen Sanne verloor één potje, tegen Erik Wijman. Ook het dubbel werd verloren, waarmee de 2-8 uitslag een feit was.

Met 46 punten staat SVE nu op een knappe 3e plek, 7 punten achter nummer 2 US en 1 punt voor nummer 4 Smash (M). DOV is met 34 punten nu officieel gedegradeerd. SVE sluit het seizoen volgende week af met een thuiswedstrijd tegen kampioen Tempo Team.

Jasper GraaffDefinitieve handhaving SVE 1

Laat een reactie achter