Degelijke opening SVE 1

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Rogier, Sanne en Jacintha hebben dit seizoen gezelschap gekregen van Rob Seldenrijk. Hij deed het vorig seizoen zo goed in de 3e divisie en als invaller in de 2e divisie, dat hij dit seizoen de kans krijgt zich te bewijzen in SVE 1 (2e divisie). Doelstelling van SVE is voor dit seizoen, in een sterke poule met o.a. Entac 1, JCV 1 en US 1, handhaving. Daarvoor zullen onze toppers in ieder geval Belcrum 1 en SKF 3 onder zich moeten houden.Zaterdag werd het seizoen geopend met een uitwedstrijd bij Belcrum. Rogier en Rob kregen gezelschap van Jacintha, die dit seizoen alleen de eerste drie wedstrijden speelt om vervolgens te gaan reizen, waardoor ze ook de Voorjaarscompetitie zal missen. De middag begon niet best voor haar, want ze kreeg een flink pak slaag van Lennart Slaats: 11-4 11-0 11-7. Rob maakte dat echter snel goed, door bij zijn debuut als speler van SVE 1 een 3-0 overwinning te boeken tegen Erik van Opstal. Rogier won daarna in een zeer close wedstrijd met 3-1 te winnen van Enrico Schoen.

Belcrum liep daarna langzaam uit. Het dubbel wonnen ze heel makkelijk, waarna ook Erik van Opstal Jacintha vrij kansloos liet. Rogier won daarna met 3-2 van Lennart Slaats, maar verloor met 3-2 (na 0-2 voor te hebben gestaan) van Erik van Opstal. Omdat Rob tussendoor met 3-0 verloor van Enrico, stond SVE opeens 5-3 achter. Gelukkig werd die schade gerepareerd, doordat Jacintha Enrico met 3-1 wist te verslaan en Rob ook Lennart wist te verslaan. Een zeer verdienstelijk debuut dus voor hem.

Er was wellicht op wat meer gehoopt, maar 5-5 in de uitwedstrijd tegen een concurrent is een prima resultaat. Volgende week speelt SVE tijdens de 1e Super Saturday thuis tegen het sterke Entac.

Jasper GraaffDegelijke opening SVE 1

Laat een reactie achter