Mooie overwinning SVE 1

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE 1 draait een goed seizoen, maar veilig zijn ze nog lang niet. Concurrent DOV won vorige week verrassend dik van nummer laatst Zwolle (9-1), terwijl SVE ietwat teleurstellend met 4-6 verloor van Smash. DOV stond daardoor opeens weer op een gelijk aantal punten als SVE. Afgelopen zaterdag moesten er tegen Zwolle dus punten gepakt worden.

In de thuiswedstrijd was er ‘slechts’ 5-5 gelijkgespeeld tegen nummer laatst Zwolle, dus dat moest dit keer beter. De middag begon echter niet zoals gepland, met een verliespartij van Jacintha tegen Marcel Khraa. Jacintha heeft haar fantastische vorm van vorig seizoen nog niet gevonden, maar gelukkig maakt Rogier dat meer dan goed. Hij rekende af met de Zwolse kopman Remco Diele, waarna Sanne won van Robin Wildeman. Ook het dubbel was een prooi voor SVE, waardoor er een 3-1 tussenstand op de borden stond.

Na het dubbel bleek alleen Remco Diele nog een sta-in-de-weg voor SVE. Hij won zowel van Jacintha als van Sanne, terwijl de andere wedstrijden gewonnen werden door SVE. Een belangrijke 7-3 overwinning was dus het resultaat. Rogier pakte weer een 3’tje en draait met 13 uit 15 tot nu toe een fantastisch seizoen.

Omdat DOV uit bij US met 7-3 verloor, heeft SVE nu weer een voorsprong van 4 punten op nummer 5 DOV. Aanstaande zaterdag speelt SVE thuis tegen US, terwijl DOV uit tegen koploper Tempo Team speelt. SVE gaat proberen verder uit te lopen op DOV, zodat het de week erna in de onderlinge wedstrijd afgemaakt kan worden.

Jasper GraaffMooie overwinning SVE 1

Laat een reactie achter