Doelstelling ledenaantal Visie 2020 al gehaald

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Begin 2016 kwam het bestuur in een aantal heisessies bijeen. De vraag welke kant we met SVE de komende jaren op willen stond centraal. Uiteindelijk werd er een Visie 2020 geformuleerd, waarin centraal staat dat we de volle potentie van de vereniging willen benutten.

Één van de geformuleerde doelstellingen is om in 2020 275 leden te hebben. Begin 2016 waren dat er nog zo’n 175, dus we mikten op een groei van 100 leden in vier jaar. Taakstellend, maar we geloofden erin. Krap twee jaar later hebben we de doelstelling echter al gehaald! Afgelopen week mochten we weer drie aanmeldingen van nieuwe leden verwelkomen, waarmee de teller op dit moment precies op 275 leden staat.

Het is het waanzinnige resultaat van twee jaar investeren in de vereniging. Het is geweldig om te zien dat met veel inzet en wat creativiteit zoveel nieuwelingen de weg naar onze mooie vereniging weten te vinden. We zijn er echter nog niet. Richting het einde van het verenigingsjaar krijgt SVE traditiegetrouw de nodige opzeggingen te verwerken. We hebben daarom de hoop het nieuwe seizoen te beginnen met 250 leden. Gedurende het seizoen 2018/2019 moeten we definitief boven de 275 leden uit gaan komen. Daarnaast werken we natuurlijk nog hard aan de andere doelstellingen.

Presentaties verenigingscongres
Ook benieuwd hoe het komt dat SVE het zo goed doet? Op verzoek van de NTTB geven voorzitter Jasper en secretaris Anton aanstaande zaterdag tijdens het NK Tafeltennis 2018 een presentatie en een workshop over de successen van SVE. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Beide rondes zitten helemaal vol.

Jasper GraaffDoelstelling ledenaantal Visie 2020 al gehaald

Laat een reactie achter