Logo van tafeltennisvereniging SVE

Eindejaarsbericht van de voorzitter

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Wat een jaar is het geweest voor Tafeltennisvereniging SVE. Morgen sluiten we het graag met jullie af bij SVE, vanaf 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Er kan getafeltennist, geborreld, gekaart en gedart worden, wat je dan ook wil. Er zal in ieder geval een klein Ultimate-toernooi worden gespeeld en er zijn ook leden die gewoon lekker komen tafeltennissen.

Het jaar 2016 gaat voor SVE de boeken is als een jaar met ontzettend veel ups, maar ook het onwerkelijke verlies van onze pas 26-jarige Maarten. We begonnen het jaar met ongeveer 185 leden en een 8-koppig bestuur, dat met hernieuwde energie aan de slag ging om van SVE een nóg gezelligere, grotere en succesvollere vereniging te maken. We eindigen het jaar met een sterk 5-koppig bestuur, een combinatiefunctionaris en een ongekend aantal van 230 leden. Ik ben er ook van overtuigd dat het verlies van Maarten ons, mede door de manier waarop we het hebben proberen te verwerken, uiteindelijk alleen maar sterker zal maken als vereniging. Al zullen we Maarten altijd blijven missen.
Ik hoop jullie natuurlijk allemaal morgen te zien, maar degenen die ik niet meer zie wens ik bij deze namens het hele bestuur een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2017.
Op naar de 300 leden in 2020. Tot snel bij SVE!

Met vriendelijke groet,

Jasper Graaff
Voorzitter
Jasper GraaffEindejaarsbericht van de voorzitter

Laat een reactie achter