Erik en Jasper clubkampioenen dubbelspel

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het was een heerlijke dag gisteren. Zo’n 40 leden speelden met veel plezier het Slottoernooi met aansluitend de Clubkampioenschappen dubbelspel. Erik van der Wurff en ik (Jasper) werden verrassend kampioen, door in de finale Peter Marijn en Jan Mulder te verslaan. Tussendoor werd genoten van het lekkere weer en na afloop van een heerlijke barbecue.

Rond 14.30 uur begonnen we met het Slottoernooi. In teams van vier werden jeugdleden gekoppeld aan seniorleden en werd er tegen andere teams van vier gespeeld. Iedereen kreeg zo de gelegenheid een aantal potjes te spelen. Tussen de wedstrijden door waren veel mensen buiten te vinden om te genieten van het zachte weer.

Na het Slottoernooi begonnen de Clubkampioenschappen dubbelspel. De verrassing van het toernooi was het dubbel Amber/Berber. In de poule wonnen ze al van Peter Marijn en Jan Mulder. Vervolgens wisten ze in de kwartfinale overtuigend het dubbel Mees/Luc uit te schakelen. In de halve finale kwamen ze ook nog eens 2-1 voor tegen Erik en mijzelf, maar toen was de koek gelukkig op. De opluchting bij ons was groot toen we alsnog in vijf games wisten te winnen.

In de finale mochten we aantreden tegen Peter en Jan, waarbij het een wereld van verschil was hoe de dubbels opgesteld stonden. De eerste game ging met overmacht naar Peter en Jan, terwijl de tweede game met dezelfde overmacht naar ons ging. In de derde en vierde game herhaalde dit scenario zich, waarna Peter en Jan in de 5e een 5-2 voorsprong namen. Op dat moment werd er echter weer gewisseld van kant, wat voor ons gunstig was. Uiteindelijk wisten Erik en ik daardoor met 12-10 de titel binnen te slaan.

Na afloop van de finale werd de nieuwe superdeluxe Jamie Oliver barbecue aangestoken en werd er heerlijk gegeten en gedronken. En dat ging nog even door, want naar verluid vertrok de laatste borrelaar pas om 07.00 uur in de ochtend…

Jasper GraaffErik en Jasper clubkampioenen dubbelspel

Laat een reactie achter