Toernooien en evenementen

Jaarlijks organiseert SVE verschillende toernooien en andere evenementen, zoals de clubkampioenschappen, Super Saturdays (wanneer de landelijke teams thuisspelen) en ons eigen landelijke toernooi de Open Utrechtse Tafeltenniskampioenschappen. Alle komende toernooien en evenementen vind je hier in de kalender aangevuld met toernooien die door de NTTB of andere verenigingen worden georganiseerd. Meer weten? Mail naar info@ttvsve.nl.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Open Utrechtse Tafeltenniskampioenschappen

Tafeltennisvereniging SVE Loevenhoutsedijk 4, Utrecht

De traditionele opening van het tafeltennisseizoen, de Open Utrechtse Kampioenschappen, vinden in 2023 plaats op zaterdag 2 september. Het wordt een bijzondere editie aangezien SVE op 12 september 60 jaar bestaat. Na afloop van het toernooi zal daarom een groot feest plaatsvinden. We zijn bezig met een band, een foodtruck en nog veel meer; nadere informatie volgt. Het belooft zoals altijd een spectaculair en gezellig toernooi te worden. Er wordt gespeeld in 5 toernooiklassen, ingedeeld op basis van rating, in vijfkampen. Datum: Zaterdag 2 september Programma (o.v.v. aantal inschrijvingen) 09:00 uur: Zaal open 10:00 uur: Aanvang C/D/E-klasse 13:30 uur: Aanvang A/B-klasse - vervolgronde C/D/E 20:00 uur: Finale A-klasse 21:00 uur: tot laat: Feestavond Kosten: € 12,50 p.p. Na inschrijving ontvang je enkele ...

SVE on Tour

Regelmatig maken SVE-leden een reisje naar het buitenland, gewoon voor de gezelligheid. Van 22-25 juni gaan we weer op pad; dit keer naar Hamburg.

Tafeltennisfeest voor jeugd tot en met 13 jaar

Tafeltennisvereniging SVE Loevenhoutsedijk 4, Utrecht

SVE organiseert samen met de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) een groot tafeltennisfeest voor jeugdspelers geboren in 2010 en later met een hele bijzondere demonstratie door 2 topspelers, waarbij zelfs met een barkruk getafeltennist gaat worden! Na de demonstratie is er voldoende tijd om zelf aan de slag te gaan met allerlei opgestelde spelletjes zoals de blaasbal of het mikbord. Dit moet je beslist meemaken. Er zijn geen kosten aan verbonden! Het feest wordt gehouden op zaterdag 17 juni van 13:30 – 16:00 uur in onze eigen zaal en zal onder leiding staan van MJ Tafeltennis, een organisatiebureau gespecialiseerd in dit soort activiteiten. Er doen jeugdspelers van allerlei verenigingen uit de regio mee. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: svetoernooien@hotmail.com.