Toernooien en evenementen

Jaarlijks organiseert SVE verschillende toernooien en andere evenementen, zoals de clubkampioenschappen, Super Saturdays (wanneer de landelijke teams thuisspelen) en ons eigen landelijke toernooi de Open Utrechtse Tafeltenniskampioenschappen. Alle komende toernooien en evenementen vind je hier in de kalender aangevuld met toernooien die door de NTTB of andere verenigingen worden georganiseerd. Meer weten? Mail naar info@ttvsve.nl.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

SVE on Tour: Sevilla?

SVE on Tour Het is de laatste jaren goed gebruik om met een afvaardiging van SVE een stad in het buitenland te bezoeken. Zo zijn we de laatste jaren naar Vilnius, Boekarest en Porto geweest (en voorheen naar Plzen, Kiev en Basel). Dit jaar staat Sevilla op het programma en wel in het weekend van 11 december. Het is de bedoeling dat de verblijfsduur flexibel is; je kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld 3, 4 of 5 dagen mee te gaan. Geïnteresseerden kunnen even een mailtje sturen naar svetoernooien@hotmail.com. Zo’n mailtje betekent niet dat je je al opgeeft, maar dat je betrokken wordt bij de verdere gang van zaken.   Short information in English SVE on tour The last few years ...

Open Utrechtse tafeltenniskampioenschappen

Een datum voor alvast in de agenda: op zaterdag 18 december vinden de Open Utrechtse tafeltenniskampioenschappen plaats.   Short information in English The Utrecht Open table tennis championships will be held on December 18th. Detailed information will follow.