Floris excelleert in Hoofdklasse

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Waar Floris Zurmuhlen dit seizoen met zijn teamgenoten bij de jeugd vol gaat voor het landskampioenschap, speelt hij als het zo uitkomt ook een paar keer mee bij de senioren van SVE 4 (met Robbert, Ole, Luc en Ron) in de Hoofdklasse. Afgelopen vrijdag stond de zware uitwedstrijd tegen Hilversum 5 op het programma, dat samen met VTV 2 favoriet is voor het kampioenschap. Floris was echter niet onder de indruk.

Hilversum stelde met Caspar Veenboer, Pieter Salentijn en Sander van Buul een sterk team op, al hielden ze kopman Raymond van Putten aan de kant. Floris liet met zijn 13 jaar echter zien dat hij de potentie heeft om heel ver te komen in het Nederlandse tafeltennis. Hij wist alle drie de Hilversummers te verslaan en zijn team zo voor een dikke nederlaag te behoeden. Luc en Ole wisten namelijk, licht teleurstellend, geen wedstrijden te winnen. En passant sleept Floris ook nog eens samen met Ole het dubbel binnen: einduitslag 6-4.

Na de wat mindere prestatie van Floris in de eerste ronde van de Kampioenspoule bij de jeugd, zal deze avond hem weer het nodige vertrouwen geven. Topper!

Jasper GraaffFloris excelleert in Hoofdklasse

Laat een reactie achter