Folkert Schuurman nieuwe wedstrijdsecretaris senioren

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Tot onze blijdschap kunnen we aankondigen dat SVE in de persoon van Folkert Schuurman een nieuwe wedstrijdsecretaris en toernooicoördinator senioren heeft gevonden. Folkert vervangt Jasper Graaff, die deze rol sinds 2008 met veel plezier heeft vervuld. Aangezien Jasper sinds oktober gekozen is als voorzitter van SVE, wil hij een aantal van zijn oude taken afstoten.

Folkert, 45 jaar, is sinds 2012 lid van SVE en is één van de vele ‘herintreders’ bij SVE. Als jeugdspeler heeft Folkert veel getafeltennist en daarna is hij gestopt, maar vele jaren later is het toch weer gaan kriebelen. Folkert begon in de 5e klasse en werd afgelopen seizoen met zijn team kampioen in de 4e klasse. Komend seizoen mogen ze het voor het eerst gaan proberen in de 3e klasse.

Toen de vacature voor wedstrijdsecretaris werd uitgezet was Folkert meteen enthousiast en toen hij rechtstreeks door Jasper benaderd werd zei hij volmondig ‘ja’. Het is een taak die hem erg leuk lijkt. Het wedstrijdsecretariaat kost gemiddeld ongeveer een uur per week en dat is voor Folkert geen probleem, dit is voor hem de uitgelezen manier om wat terug te geven aan SVE.

Wij zijn ontzettend blij met Folkert als nieuwe wedstrijdsecretaris en wensen hem veel succes! Hij is voortaan te bereiken op het e-mailadres: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl.

 

 

Jasper GraaffFolkert Schuurman nieuwe wedstrijdsecretaris senioren

Laat een reactie achter