Gabrielius Camara en Julian Flamman naar SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

Gabrielius Camara gaat in de voorjaarscompetitie spelen bij SVE. Het grote talent uit Rotterdam komt over van TTV Twenty-one Up. Samen met Tim Gras, Floris ZurMuhlen en de eveneens nieuwe Julian Flamman gaat het team uitkomen in de Kampioenspoule.

De 10-jarige pupil Camara wordt gezien als één van de grootste talenten van Nederland. Onder begeleiding van Jochem de Hoop is Gabrielius hard op weg om de Nederlandse top te bestormen. Onlangs won hij het A-toernooi in Tilburg bij de pupillen/welpen. Ook won hij dit jaar al de NJM en het NK bij de welpen. Na een uitstekend 1e seizoen in Landelijk A heeft hij aangetoond toe te zijn aan een nieuwe stap.

Naast Gabrielius komt ook Julian Flamman het team versterken. Julian is afkomstig uit Middelburg en zocht nog een club om zijn laatste jeugdseizoen goed af te sluiten. Julian is binnen het team naast de 3 jonkies een ervaren speler die al meerdere malen goed heeft gepresteerd in Landelijk A en daarnaast ook bij de senioren in de hoofdklasse uitkomt.

Een 4e man was nodig nadat Luuk van Amstel aangaf volledig over te stappen naar de senioren en Quinten Broekhof na een goed seizoen bij SVE ervoor koos terug te keren naar HBC.

SVE is verheugd met de komst van Gabrielius en Julian. Samen met Tim Gras, Floris ZurMuhlen en coach Jesse Oostveen wil het team meedoen voor de bovenste plaatsen in de Kampioenspoule.

Wouter DuboisGabrielius Camara en Julian Flamman naar SVE

Laat een reactie achter