Geen slecht begin voor SVE 7

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na 4 wedstrijden gespeeld te hebben en 24 punten gehaald te hebben kan wel worden gesteld dat SVE 7, in tegenstelling tot veel andere teams van SVE, een redelijke seizoensstart heeft.

Met officieel een 5-mans team werd gedacht dat we allemaal wel een rustige competitieagenda zouden hebben, maar dat valt toch weer tegen…..
Pieter-Jan gaf al voor de competitiestart aan dat hij geblesseerd was en sowieso de hele eerste competitiehelft niet zou spelen. En ook Marco, die al aan had gegeven maar een paar wedstrijden te kunnen spelen door zijn vele buitenland reisjes (business or pleasure?), konden we niet echt op rekenen.
Dus het gros van de wedstrijden zou dan door Eduard, Peter en ondergetekende moeten worden gespeeld.
In de eerste competitieweek was het meteen aanpoten met op maandag een wedstrijd tegen TOVO 1 (in Hilversum) en vrijdags de wedstrijd tegen Hilversum 12 (in Hilversum). De wedstrijd tegen TOVO eindigde op dinsdag met een 6-4 nederlaag. Peter moest nog erg wennen, 0 gewonnen. Marco kon gelukkig hun Pool nog verslaan en ik wist een hattrick te scoren. Die vrijdag was andere koek. We hadden al te horen gekregen van TOVO dat de Hilversummers een wat zwakker team waren dus vol goede moed vertrokken Marco, Eduard en ik weer naar de Vaartweg. Na 4,5 uur spelen stond de uiteindelijke score op het bord…….10-0 gewonnen!! Wie had dat durven dromen.
De 2 wedstrijden daarna zouden pittiger worden. Beide teams (LTTC 2 en ZETA 1) waren al bekend van vorig seizoen bij Peter en Eduard. Maar dat bleek geen voordeel te geven bij de wedstrijd tegen LTTC. Die werd namelijk in eigen huis met 7-3 verloren. Peter wist er 1 te winnen (was al beter dan de vorige keer!), ik won er 2 en Eduard wist er helaas 0 te winnen. Tegen ZETA speelden we beter. Peter kon er ditmaal 2 winnen (volgende week dan maar 3?), zelfs al stond hij de laatste wedstrijd al snel met 2-0 achter, wist hij die wedstrijd alsnog knap te winnen. Eduard stond ook lekker te spelen (hoewel hij er totaal geen plezier aan beleefde) en wist al zijn wedstrijden te winnen. Ook ik stond wel weer redelijk lekker te spelen en kon er 2 winnen. Met een verloren dubbel erbij hebben we toch 7-3 kunnen winnen. Een goeie uitslag tegen een concurrent in de middenmoot.
Na deze 4 wedstrijden gespeeld te hebben staan we 1ste in de poule met 8 punten voor op de nummer 2 die een wedstrijd minder heeft gespeeld.
Volgende week uit tegen ATC Almere, zij worden genoemd als de waarschijnlijke kampioenskandidaat. Hopelijk zet Peter zijn steeds beter wordende vorm door, weet Eduard zijn hoofd koel te houden en kan ik mijn hoge percentage volgende week ook nog behouden. We zullen zien!
Jasper GraaffGeen slecht begin voor SVE 7

Laat een reactie achter