Gelijkspel voor SVE 1, SVE 2 wint

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het was gisteren alweer tijd voor de derde Super Saturday van het seizoen. Nadat de drie landelijke jeugdteams het ‘smiddags al zwaar hadden gehad, traden SVE 1 en 2 aan in belangrijke wedstrijden tegen respectievelijk Hilversum 4 en TT Nijmegen 1.

SVE 1 – Hilversum 4: 5-5
Mark 2, Jeffrey 1, Rogier 1

De avond begon slecht voor SVE. In de strijd der kopmannen had Mark niets in te brengen tegen Wouter van der Mark. Daarna verloren ook Rogier en Jeffrey van Van Putten en Arbon, waarmee een 0-3 tussenstand een feit was. Het dubbel luidde de ommekeer in voor SVE. Jeffrey en Mark schoven Van Putten en Van der Mark overtuigend aan de kant. Daarna won voor Hilversum alleen Van der Mark nog zijn beide wedstrijden. Jeffrey kwam weliswaar knap 2-0 voor, maar daarna kwam Wouter alsnog hard langszij.

Met een 5-5 gelijkspel mag SVE niet klagen, maar er zal stiekem op meer gehoopt zijn. De schade bleef echter beperkt, omdat de concurrenten niet ruim wonnen. Het blijft daarmee ongemeen spannend in de poule. SVE deelt de 1e plek met de tegenstander van volgende week: DOV (met de broer van Mark). Nummer 3 Litac volgt op slechts 1 punt en nummer 4 Hilversum op 4 punten.

SVE 2 – TT Nijmegen: 6-4
Peter 3, Jan 3, Sean 0.

Een belangrijke zege voor SVE 2. TT Nijmegen stond voor deze avond twee punten voor op SVE, op de 3e plek. Met deze overwinning achterhaalt SVE dus Nijmegen en staan ze op onderling resultaat voorlopig weer boven de degradatiestreep.

Peter en Jan hadden beide een goede middag. Ze kwamen geen moment echt in de problemen en wonnen beide eenmaal in drie games en tweemaal in vier games. Sean kon er helaas geen dikkere overwinning van maken voor SVE. Zijn vorm van de dag liet wat te wensen over, waardoor hij helaas weinig in te brengen had tegen de Nijmegenaars.

Volgende week wordt de eerste seizoenshelft afgesloten met wederom een belangrijke wedstrijd, tegen de nieuwe nummer 3 ONI.

Jasper GraaffGelijkspel voor SVE 1, SVE 2 wint

Laat een reactie achter