Gemengde gevoelens bij SVE 3 na 13 punten in drie dagen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Voor SVE 3 stonden er de afgelopen dagen twee wedstrijden op het programma. Zaterdag thuis tegen Shot 1, maandag uit tegen UTTC. Om kans te blijven maken op het kampioenschap moest er weer twee keer gewonnen worden, maar dat lukte niet helemaal.

Allereerst werd er zaterdag met 5-5 gelijkgespeeld tegen Shot. SVE 3 trad aan met Wai Jor, Sean en Jasper. Eigenlijk zou Peter spelen, maar hij was ziek geworden na een avond/nacht ‘Puur Hollands’ bijgewoond te hebben in de Brabanthallen. Daarom moest Jasper aantreden, maar die kampte ook al met diarree en koorts. Met dit enigszins gehavende team begon SVE toch vol goede moed op de drukke Super Saturday, tegen de altijd lastige spelers van Shot. Wai Jor was ongenaakbaar, won alle drie zijn wedstrijden en het dubbel met Sean. Sean was in zijn enkelwedstrijden echter kwetsbaar. De slagen heeft hij wel, maar het gebrek aan training is duidelijk zichtbaar. Hij wist alleen nipt van Henri te winnen. Jasper kwam er heel de middag niet aan te pas, maar leek desondanks van Henri te winnen omdat hij drie games lang alles missloeg. Ondanks matchpoints in de derde game wist Jasper het echter niet af te maken en won Henri nog in vijven.

Maandag ging het een stuk beter tegen UTTC, nu in de opstelling Peter, Sean, Maarten. Kopman Thomas van Vessem van UTTC lijkt zijn grote vorm van de eerste weken van de competitie kwijt, of wellicht is de motivatie wat verdwenen nu degradatie voor het team al vrijwel zeker is. Hoe dan ook was hij geen schim van de speler die een paar weken ervoor nog overtuigend alle drie de SVE’ers had verslagen. Alleen Sean moest nu na 5 games zijn meerdere erkennen in Thomas. Ook het dubbel werd door UTTC gewonnen, maar alle andere wedstrijden gingen naar SVE. Zowel Peter als Maarten pakte daarmee voor het eerst dit seizoen een broodnodig en verdiend ‘drietje’.

Al met al geen slechte resultaten voor SVE 3, maar er was op meer gehoopt. Voorlopig blijft Almeerspin in de lead in de Hoofdklasse A.

Jasper GraaffGemengde gevoelens bij SVE 3 na 13 punten in drie dagen

Laat een reactie achter