Geslaagd Slottoernooi met heerlijke barbecue

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Traditioneel wordt bij SVE aan het einde van het verenigingsjaar het Slottoernooi georganiseerd. Ook tijdens zo’n toernooi is weer duidelijk hoe SVE gegroeid is, want er deden veertig leden mee! Het was daarmee een drukke en gezellige dag. Iets drukker dan de organisatie had voorzien, want het tafeltennisgedeelte van de dag liep erg uit, waardoor de barbecue ook wat later werd aangestoken dan gepland.

De dag begon met een teamtoernooi: zoveel mogelijk potjes spelen tegen elkaar. Dat toernooi had rond 16.00 uur afgelopen moeten zijn, maar liep uit tot ongeveer half 6. De Clubkampioenschappen Dubbelspel werden daarom aangepast naar een toernooi dat beslist zou worden in wedstrijden van best of 3. Er werd een Zwitsers systeem gehanteerd, maar desondanks kende het toernooi weinig echte verrassingen: favorieten Sanne en Rogier werden de gelukkige winnaars.

Daarna was het tijd om de barbecue aan te steken. Door een stuk of 50 leden en toeschouwers werd er aangevallen, maar na zo’n 1,5 uur bleek de gasfles leeg. Niet getreurd, chef Rob ging in de keuken verder bakken en ondertussen haalde Irene met de auto een nieuwe gasfles op. Met het nieuwe gas werd vrolijk verder gebakken en rond de klok van 22.00 uur was al het eten erdoorheen.

Het bleef daarna nog lang gezellig bij SVE en in de kroeg. Al met al een mooie informele afsluiting van het seizoen. De rest van de maand juni kan er nog volop getraind worden en we hopen de teams die nog in de Beker zitten ver te zien komen.

Jasper GraaffGeslaagd Slottoernooi met heerlijke barbecue

Laat een reactie achter