log

Geslaagde ALV

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen woensdag werd weer de jaarlijkse ALV gehouden. De opkomst was net als vorig jaar goed, met naast het bestuur 23 aanwezige leden! Dit resulteerde dan ook in één van de langste ALV’s ooit. Hieronder een beknopt verslag van de vergadering.

Allereerst werden uiteraard alle jaarverslagen besproken. Die zijn te lezen op deze site, dus die zal ik hier niet bespreken. Af en toe leidde het wel tot goede vragen vanuit de aanwezige leden. Zo vroeg Timeas of de club Topsportbeleid heeft om hogerop te komen (antwoord: nee). Alannah vroeg of er iets gedaan wordt om de zaterdag aantrekkelijker te maken voor publiek, want nu er maar één herenteam is laat het publiek het behoorlijk afweten (antwoord: nee, maar dat moeten en gaan we wel doen). Max vroeg zich af hoe hoog wij zitten ten opzichte van andere clubs, qua contributie, en of onze contributie leden wegjaagt of weerhoudt van lid worden (antwoord: we zitten net iets bovengemiddeld, maar bieden daar heel veel voor aan. Per saldo zijn we dus goedkoop).

Verder werd aan het einde van de de vergadering een rondvraag gehouden. Besproken werd o.a. of de ALV het een goed idee vindt als we als club investeren in zonnepanelen. Freerk gaf hierop een toelichting. Uiteindelijk was de ALV unaniem dat dit een goede investering zou zijn, mits daar natuurlijk de middelen voor zijn en als het technisch allemaal mogelijk en rendabel is. Hierover komt op korte termijn duidelijkheid. Ron vroeg of er één of meerdere schermen in de kantine kunnen komen te hangen waarop informatie over de vereniging wordt vertoond. De ALV en het Bestuur vinden dit een goed idee en gaan de mogelijkheden inventariseren.

Verder werd er natuurlijk nog veel meer besproken. Hiervoor kun je op een later moment de notulen raadplegen. Verder niet onbelangrijk om te vermelden:

Het gehele bestuur werd herkozen voor een periode van 2 jaar. Anton gaat zijn tweede jaar nu al in. Verder stemde de ALV in met de verkiezing van Ron van der Maarel als nieuw bestuurslid met de portefeuille ‘Sponsorcommissie’.

Tot slot werd Jacob ten Have aan het einde van de vergadering benoemd tot Lid van Verdienste, voor al het werk dat hij de afgelopen tien jaar heeft verricht voor SVE. Hij heeft bijna eigenhandig de jeugdafdeling van SVE op de kaart gezet en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. De naam van Jacob prijkt vanaf woensdag op de nieuwe plaquette van Ereleden en Leden van Verdienste, die in kantine is opgehangen.

Jasper GraaffGeslaagde ALV

Laat een reactie achter