Goede uitslagen hoogste teams (senioren en jeugd)

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Helaas is er bij de redactie geen enkel wedstrijdverslag ontvangen van de wedstrijden van afgelopen week. Vandaar ditmaal alleen een beknopt overzicht van de resultaten van de hoogste teams.

Renata 1 – SVE 1: 2-8
Mark 3, Rogier 3, Jeffrey 1.

SVE 1 greep zaterdag de laatste strohalm. Met een goede overwinning op Renata werd het gat met nummer 4 Kluis verkleind tot 2 punten. Handhaving wordt helaas nog steeds een lastig verhaal. Kluis mag zelf ook nog een keer tegen Renata en sluit af tegen koploper Salamanders, terwijl SVE alleen nog – zonder kopman Mark – nrs. 1&2 Salamanders en BIT.nl treft. Alle zeilen moeten dus worden bijgezet om handhaving alsnog af te dwingen, waarbij in de wandelgangen wordt gefluisterd dat Sigrid van Ulsen bij afwezigheid van Mark alsnog haar debuut voor SVE zal gaan maken. Kan SVE door het inzetten van deze joker alsnog voor handhaving zorgen?

SVE 2 – Shot 2: 8-2
Jan 3, Peter 2, Robbert 2.

Team 2 blijft het uitstekend doen in de Hoofdklasse. Na een 3-2 tussenstand werd een eindsprint ingezet die eindigde bij een uitstekende 8-2 overwinning op het sterke Shot. Helaas ontstond er wat animositeit tussen de teams omdat concurrent Bijmaat namens Shot het dubbel wilde tellen. De sfeer bleef daardoor de rest van de avond onnodig onder de maat. Belangrijk is wel dat Bijmaat de dag erna ‘slechts’ tot 8-2 kwam tegen nummer laatst TTVN, dat zonder hun kopman en met een invaller aantrad. Hierdoor blijft de voorsprong van 4 punten op Bijmaat intact.

HTTC 1 – SVE 3: 6-4
Remco 2, Arthur 1, Sean 1 (invaller)

Helaas geen beste avond voor team 3, waardoor het nog spannend blijft in die poule voor de degradatieplekken. De mannen lieten verrassend veel punten liggen, waardoor HTTC nog maar 3 punten achter SVE staat. HTTC staat nu op de 4e plek, die gezien de – waarschijnlijke – versterkte degradatie een beslissingswedstrijd voor handhaving tegen de nummer 4 van de andere poule zal betekenen.

Jeugd

TT Zwolle 2 – SVE 1: 2-8
Nena 3, Mees 2, Tim 2

SVE deed wat het moest doen tegen nummer laatst Zwolle: dik winnen. Nena gaf daarbij het goede voorbeeld door als enige ongeslagen te blijven. Helaas deed concurrent voor de 2e plek SKF het nog beter, door met 9-1 te winnen. De voorsprong op SKF is daardoor nog slechts 1 punt. De allerlaatste wedstrijd tegen SKF belooft daarmee ongekend spannend te gaan worden voor de onderlinge rangorde, waarbij de 2e plek en dus plaatsing voor de Kampioenspoule op het spel staat.

Steeds Hoger 1 – SVE 2: 5-5
Floris 3, Manuel 1, Maarten 0.

Een net gelijkspel van team 2 tegen de aanstaande kampioen. Vooral Floris liet zijn enorme progressie maar weer eens zien, door ongeslagen te blijven. Vorig seizoen nog 70% 1e klasse, dit seizoen maar één schamel potje verloren in Landelijk C. SVE 2 staat daardoor nu op een heel nette 2e plek in de poule.

Jasper GraaffGoede uitslagen hoogste teams (senioren en jeugd)

Laat een reactie achter