Gratis Familie en Vriendentoernooi op 19 maart

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Voor het derde jaar organiseert SVE het Gastentoernooi (voorheen beter bekend als het Familie en Vrienden Toernooi). Deze zal plaatsvinden op zaterdag 19 maart bij SVE. De naam is misschien iets gewijzigd maar het idee blijft hetzelfde: een toernooi waarbij niet alleen de SVE’ers, maar ook hun gasten het tegen elkaar zullen opnemen. Iedereen kan meedoen: ouders, kinderen, vrienden, broers/zussen, buren, opa’s/oma’s, ooms/tantes, etc. Kortom, nodig iedereen in je omgeving uit om mee te doen aan dit toernooi en hopelijk krijgen we nog meer deelnemers dan de 40 fanatiekelingen tijdens de vorige edities. Want naast de prijzen voor de teams die het best presteren, is er ook een mooie prijs voor degene die het grootste team bij elkaar weet te verzamelen! Mocht het niet lukken om gasten mee te krijgen dan kun je uiteraard ook alleen jezelf opgeven, want we delen het toernooi zo in dat iedereen potjes zal spelen tegen mensen van gelijke sterkte. Nog even de belangrijkste punten op een rijtje:

-Deelname is voor iedereen gratis.
-Er wordt uiteraard gespeeld in onze eigen hal (Loevenhoutsedijk 4, Utrecht).
-Het toernooi is op zaterdag 19 maart van 13:00-17:00.
-Alle vrienden, familie, buren en andere gasten zijn van harte welkom!
-Voor de allerkleinste (die nog niet kunnen pingpongen) zorgen we weer dat er ook spelletjes zijn. Wel even van tevoren meedelen zodat we er rekening mee kunnen houden.
-Sportschoenen zijn verplicht.
-Liefst neemt iedereen zijn eigen batje mee, maar we hebben een aantal leenbatjes als dat nodig is.
-Opgeven doe je door te mailen naar dit mailadres: svetoernooien@hotmail.com. Vermeld hierbij ook of de deelnemers al enige tafeltenniservaring hebben en hoe oud ze zijn.

Hopelijk tot 19 maart,
SVE Evenementencommissie

Ron van der MaarelGratis Familie en Vriendentoernooi op 19 maart

Laat een reactie achter