Gratis tafeltennissen tijdens de Nationale Sportweek en AH Sportactie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De Nationale Sportweek 2018 en AH Sportweek 2018 zijn begonnen! Beide sportacties zijn dé kans om gratis nieuwe sport(vereniging)en te ontdekken. Uiteraard doet Tafeltennisvereniging SVE ook weer mee aan de acties. 

Nationale Sportweek
Tijdens de Nationale Sportweek van 15 september tot en met 29 september zijn er verschillende open trainingen waaraan niet-leden gratis mee mogen doen. Ervaar hoe het is om te tafeltennissen bij een echte vereniging. Onze trainers staan klaar om je hartelijk te verwelkomen en de sport te leren. Een overzicht van onze trainingen vind je hier: Trainingen. Meedoen aan één of meerdere trainingen? Kom dan langs! Vooraf aanmelden door te mailen naar info@ttvsve.nl wordt gewaardeerd!

AH Sportactie
Tijdens de Albert Heijn Sportactie kunnen klanten van Albert Heijn zegels sparen om gratis te sporten. Heb je een boekje vol? Schrijf je dan via de actiesite gratis in voor één van onze trainingen: AH Sportactie.

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met tafeltennis. SVE is één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland, waardoor er bij ons op ieder niveau gespeeld kan worden. We hebben aparte trainingen voor kinderen, volwassenen, 50 plussers en Utrechters met een beperking.

Over SVE
Tafeltennisvereniging SVE bestaat al 55 jaar en heeft een eigen clubgebouw aan de Loevenhoutsedijk. SVE is met meer dan 250 leden één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland. Wij zijn bovendien een heel actieve vereniging! Vier dagen per week wordt er training gegeven, in het weekend kan je competitie spelen als je dat leuk vindt. Er wordt bovendien veel georganiseerd bij SVE, zowel op sportief als sociaal gebied.

Wist je dat…

– SVE is verkozen tot Beste Sportvereniging 2016 van Utrecht?
– SVE zowel in 2016 als 2017 het hardst gegroeid is van alle tafeltennisverenigingen in Nederland?
– SVE begeleide trainingen aanbiedt voor iedereen, ongeacht leeftijd of beperking?

Vragen
Heb je vragen over de Sportweek, de AH Sportactie of over tafeltennisvereniging SVE? Neem dan vooral contact met ons op. Mail naar info@ttvsve.nl en je krijgt binnen 24 uur reactie.

Jasper GraaffGratis tafeltennissen tijdens de Nationale Sportweek en AH Sportactie

Laat een reactie achter