[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Groepsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van uw groepsuitje in Utrecht? Kom dan eens langs bij Tennisvereniging SVE. Wij zijn een gezellige vereniging, waarbij zowel ruimte is voor prestatiesport als voor de fanatieke recreant. Een groepsuitje bij deze tafeltennisvereniging staat voor veel gezelligheid en verbindt mensen met elkaar. Of u nu voor uw sportteam een leuk groepsuitje in Utrecht zoekt of voor u en uw collega’s, tafeltennissen is geschikt voor jong en oud. Bij ons complex is volop gratis parkeerplek aanwezig, dus u kunt gerust met de auto komen.

Tafeltennisvereniging SVE

Tafeltennis: een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden en dat is terug te zien bij tafeltennisvereniging SVE. Wij zijn een grote tafeltennisvereniging in Utrecht met leden die in leeftijden variëren van 6 tot 80 jaar. Onder leiding van gekwalificeerde trainers organiseren we trainingen voor recreanten, competitiespelers, jeugd, dames, 50+ en onze talentvolle jeugd- en senioren selectie.

Doordeweeks zijn we iedere avond geopend en op vrijdag en zaterdag zijn er competitiewedstrijden, toernooien en verschillende evenementen. Onze hoge teams doen volop mee in de landelijke divisies, terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt.

Een gezellig groepsuitje in Utrecht

De clinic begint met een drankje in onze gezellige bar. Als iedereen aanwezig is krijgt u van ons uitleg over de spelregels van tafeltennis, welke getest zullen worden door middel van een quiz. Zodra de spelregels voor iedereen duidelijk zijn kunnen we beginnen. U krijgt eerst 1 uur training door één van onze gecertificeerde trainers, die u de kunst van het tafeltennis aanleert. Wanneer u geoefend heeft zal het volgende uur bestaan uit een mini toernooi. Jullie spelen tegen elkaar en aan het einde zal de kampioen gehuldigd worden.

Na deze gezellige clinic nodigen wij u graag uit voor een hapje en een borrel in onze kantine. Gezellig napraten over de clinic en ook goed voor de onderlinge band. De richtprijs voor een clinic vanaf 8 personen is €25 per persoon, exclusief drankjes.

Contact opnemen voor het groepsuitje?

Heeft u al lange tijd nagedacht over groepsuitje in Utrecht en is een tafeltennis clinic een invulling die u wel ziet zitten? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Tafeltennisvereniging SVE. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u graag een datum voor de tafeltennis clinic reserveren? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wij voorzien u graag van antwoorden op uw vragen.

Contact

[/vc_column] [vc_column width=”1/3″ style=”margin-top:40px;”]

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Contactinformatie

  ttvsve.nl
  Lidmaatschap: penningmeester@ttvsve.nl
  Competitie: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl
  Zaalverhuur: r.b.j.bod@planet.nl
  Evenementen: svetoernooien@hotmail.com
  Algemeen: info@ttvsve.nlTelefoon: (vanaf 19.30 uur op werkdagen):
  030 – 2616970Buiten openingstijden en alleen bij spoed:
  030 – 2761572

  Bezoekadres: Loevenhoutsedijk 4
  3552 XE Utrecht
  Postadres: Pieter Nieuwlandstraat 26B
  NL

  3514 HJ Utrecht

  [/vc_column] [/vc_row]
  Ron van der MaarelGroepsuitje Utrecht