Tafeltennisvereniging SVE lanceert vanaf september 2017 de sport ‘Headis’ in Utrecht. Headis is een unieke combinatie van voetbal en tafeltennis. De sport is in 2007 bedacht in Duitsland en wordt elk jaar groter. Headis speel je op een tafeltennistafel met een speciaal voor de sport ontwikkelde rubberen bal. De regels zijn simpel. De bal mag alleen met het hoofd geraakt worden en moet op de tafelhelft van je tegenstander gekopt worden. Volleys zijn toegestaan, je mag dus op de tafel liggen en de bal voordat deze op jouw tafelhelft stuitert terugkoppen. De puntentelling gaat volgens het tafeltennissysteem.

Tot eind 2017 geven we bij SVE tien clinics met een afsluitend toernooi, waarmee de deelnemers de sport onder de knie kunnen krijgen. De clinics worden op zondagmiddag tussen 13.00 uur en 14.30 uur gegeven door een gecertificeerde instructeur van Headis Nederland. Als de clinics een succes zijn krijgen deze in 2018 een vervolg.

Headis spelen bij SVE
De eerste clinic wordt gegeven op zondagmiddag 3 september van 13.00 uur tot 14.30 uur. Daarna zijn er clinics op 10 en 24 september; 1, 8, 15 en 29 oktober; 19 en 26 november en 3 december. Het traject wordt afgesloten met een toernooi voor alle deelnemers op zondag 17 december waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. In totaal worden er dus tien clinics gegeven met een afsluitend toernooi. Deelname kost slechts 5 euro per clinic en 10 euro voor het toernooi. Als je voor 1 september inschrijft krijg je 33% korting en betaal je slechts 40 euro voor heel het traject van tien clinics + het afsluitende toernooi.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Je inschrijving is pas definitief als je de deelnamekosten hebt overgemaakt naar de rekening van tafeltennisvereniging SVE. Wacht daar niet te lang mee, want het aantal beschikbare plekken per clinic is beperkt. De betaalinstructies ontvang je na inschrijving per e-mail.


 3 september  10 september  24 september  1 oktober  8 oktober  15 oktober  29 oktober  5 november  19 november  26 november  3 december  toernooi 17 december 

Bekijk hieronder een filmpje van een recent toernooi in Duitsland. De toppers spelen af en toe waanzinnige rallies!

 

Jasper GraaffHeadis clinics