Heisessie bestuur succesvol

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het voltallige bestuur van SVE is gisteren bijeengekomen van een heisessie. Op initatief van Ron en Anton werd van 13.30 uur tot 21.30 uur gebrainstormd over een Visie 2020. Welke doelen willen we als bestuur stellen voor de vereniging? Vinden we het goed zoals het nu gaat, of willen we het anders aanpakken? Wat is haalbaar voor onze vereniging en hoe is dat haalbaar? En zijn wij als bestuursleden eigenlijk wel de juiste mensen op de juiste plek om dit te realiseren?

Het was een lange, maar vruchtbare sessie. De uitwerkingen daarvan volgen uiteraard nog en zullen uitgebreid aan alle leden worden toegelicht. Een tipje van de sluier kan al wel worden opgelicht. Zo is het duidelijk dat SVE tot nu toe altijd een reactief bestuur heeft gehad. Beleid is er nooit geweest. We nemen de dingen zoals ze komen, proberen her en der zaken te verbeteren en handelen vooral op basis van wat op ons pad komt. Gisteren hebben we vastgesteld dat we het anders willen doen. Het gaat namelijk hartstikke goed met SVE. We zijn een grote tafeltennisvereniging midden in het land, met een eigen accomodatie en veel enthousiaste leden en vrijwilligers. Het bestuur was het er unaniem over eens dat het mogelijk moet zijn SVE – tegen de trend in – nog verder te laten groeien. Qua ledenaantal, qua niveau, qua sfeer; op alle gebieden. We waren het er ook unaniem over eens dat we dat met de huidige structuur niet gaan redden. We hebben nu een vrij log bestuur met 8 leden, die naast besturen in veel gevallen ook de meeste uren als uitvoerder in de club steken. Daar zit geen ruimte in om de zaken grondig aan te pakken. Er moeten dus meer handjes bij en dat moeten we goed gaan organiseren.

De komende maanden gaan wij als bestuur verder werken aan het beleidsplan 2020. Daarbij gaan wij in kaart brengen hoe wij denken dat we de doelen die wij stellen kunnen halen. We zullen daar op een later moment alle leden persoonlijk over benaderen. We willen van SVE nog meer een club vóór en dóór de leden maken. Wat zou jij kunnen doen om van SVE een nog betere vereniging te maken?

Wil je alvast reageren of heb je vragen, mail dan naar ttsve@gmail.com.

Jasper GraaffHeisessie bestuur succesvol

Laat een reactie achter