Herenteams doen goede zaken

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Alle drie de landelijke herenteams van SVE speelden gisteren hun 6e wedstrijd van de competitie. Voor SVE 1 en 3 een zware uitwedstrijd tegen respectievelijk Scylla en De Brug, terwijl SVE 2 naar Hilversum mocht.

 

De Brug 1 – SVE 3: 7-3

SVE 3 was de competitie begonnen met een 8-2 nederlaag tegen De Brug, dus het was gisteren in de return gebrand op een goed resultaat. Helaas zat dat er nooit echt in. Kopman Wai Jor kon weer niet spelen en Remco lijkt momenteel de vorm even totaal kwijt te zijn. Zelfs het dubbel met Robin ging voor het eerst dit seizoen verloren. Gelukkig wist met name Jan de schade te beperken, hij won knap twee wedstrijden. Doordat concurrent voor plek 4 Slagvaardig met 8-2 verloor staan SVE en Slagvaardig nu gelijk op de 4e plek.

Hilversum 4 – SVE 2: 0-10

De mannen van team 2 laten er geen gras over groeien. Vooral Tim en Floris willen dolgraag naar de 2e divisie, maar dan moeten ze wel eerst kampioen worden. Tegen Hilversum herpakten ze, samen met Gabor, met een puike 10-0 overwinning de koppositie in de poule. Geen enkele van de tien wedstrijden was spannend, dus de eindstand was volkomen verdiend.

Scylla 2 – SVE 3: 7-3

SVE is dit seizoen in september geweldig begonnen met een 7-3 overwinning op Scylla. Eenzelfde resultaat zat er in de return echter geen moment in. Scylla had nu wel kopman Joey Boekkooi opgesteld en daarnaast bleek secondant Joost van Santen ditmaal een stuk beter te spelen. Ian, Rogier en Quinten wisten de schade gelukkig te beperken door alle drie van tegenstander Michiel van Dijk te winnen. Bovendien verloor nummer 5 Avanti met 8-2, waardoor SVE nu vijf punten voorsprong heeft op hen.

Aanstaande zaterdag spelen alle teams weer thuis. De vierde Super Saturday van het seizoen!

Jasper GraaffHerenteams doen goede zaken

Laat een reactie achter