Iets minder pech voor SVE 4

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Er is al veel gezegd en geschreven over alle pech die SVE 4 tot nu toe ten dele is gevallen. Ook vrijdag hadden we uiteraard weer veel pech. Desondanks werd er voor het eerst dit seizoen gewonnen.De pech zat hem dit keer vooral bij Anton. Anton heeft de laatste weken namelijk vooral mentaal veel pech. Vorige week wist hij daardoor geen enkel potje te winnen tegen Bunschot en vrijdag verloor hij onnodig in vijf games van Gert Loef van Effect. Ook Timeas had een beetje pech door in vijven van Bjorn te verliezen, die vrijdag alle SVE’ers (naast Anton en Timeas ook Wurff) verschalkte. Duidelijk is echter dat de vorm van Timeas groeiende is.

De andere zes potjes, waaronder een zeer degelijk dubbel Timeas/Jasper, gingen overtuigend en volledig terecht naar SVE. In onze eerste thuiswedstrijd werd zodoende ook meteen voor het eerst dit seizoen gewonnen.

Maandag moeten we alweer uit, tegen Gispen. De verwachting is dat we die avond weer tegen heel veel pech aan zullen lopen. Ondanks dat Anton niet meedoet, zullen we op de maandagavond zeker ook de nodige mentale pech ervaren. We zullen er dus hard aan moeten trekken om op z’n minst een gelijkspel mee naar huis te nemen.

 

Jasper GraaffIets minder pech voor SVE 4

Laat een reactie achter